ballisthenos
Decapat
Daha fazla  

Merhaba,
2026 YKS'de hemşirelik düşünüyorum daha hedefim değil ama bu konuyu çok düşündüğüm için soruyorum, şu an sınava sıfırdan hazırlanıyorum.
Gördüğüm bilgilere göre bu bölüm için:
– TYT: Türkçe 28, matematik 27, sosyal 12, fen 12 (yaklaşık 80 net)
– AYT: Matematik 19, biyoloji 9, kimya 7, fizik 8 (yaklaşık 40+ net) gerekiyor.
 Sormak istediklerim:
 Sormak istediklerim:
 Bu netlere ulaşmak için tüm konulara mı çalışmam gerekir?
 Bu netlere ulaşmak için tüm konulara mı çalışmam gerekir?
 Son aşamada çözmem gereken en iyi kaynaklar (soru bankası, deneme, video ders) hangileri?
 Son aşamada çözmem gereken en iyi kaynaklar (soru bankası, deneme, video ders) hangileri?
 Sıfırdan başlayınca bu netleri yakalayabilir miyim, nasıl bir çalışma programı yapmalıyım?
 Sıfırdan başlayınca bu netleri yakalayabilir miyim, nasıl bir çalışma programı yapmalıyım?
Yardımcı olabilecek herkesin görüşünü bekliyorum.
Not - Yani Bu maksimum netlere ulaşmak için en son hangi kaynak çözmem lazım? Orta düzeyde bir kaynak mı, örneğin 345 veya Bilgi Sarmal?

2026 YKS'de hemşirelik düşünüyorum daha hedefim değil ama bu konuyu çok düşündüğüm için soruyorum, şu an sınava sıfırdan hazırlanıyorum.
Gördüğüm bilgilere göre bu bölüm için:
– TYT: Türkçe 28, matematik 27, sosyal 12, fen 12 (yaklaşık 80 net)
– AYT: Matematik 19, biyoloji 9, kimya 7, fizik 8 (yaklaşık 40+ net) gerekiyor.
 Sormak istediklerim:
 Sormak istediklerim: Bu netlere ulaşmak için tüm konulara mı çalışmam gerekir?
 Bu netlere ulaşmak için tüm konulara mı çalışmam gerekir? Son aşamada çözmem gereken en iyi kaynaklar (soru bankası, deneme, video ders) hangileri?
 Son aşamada çözmem gereken en iyi kaynaklar (soru bankası, deneme, video ders) hangileri? Sıfırdan başlayınca bu netleri yakalayabilir miyim, nasıl bir çalışma programı yapmalıyım?
 Sıfırdan başlayınca bu netleri yakalayabilir miyim, nasıl bir çalışma programı yapmalıyım?Yardımcı olabilecek herkesin görüşünü bekliyorum.
Not - Yani Bu maksimum netlere ulaşmak için en son hangi kaynak çözmem lazım? Orta düzeyde bir kaynak mı, örneğin 345 veya Bilgi Sarmal?

Son düzenleyen: Moderatör: