Hep kötü bir şey yapıyormuş gibi hissetmek

Quessa

Hectopat
Daha fazla  
Evden çıkıyorum, bir içecek alıp oturup içiyorum. Kuzenimin evine gidip oturup oyun oynuyorum, bir şeyler yiyoruz. Yolda yürüyorum. Bunları yapıp eve geldikten sonra, sanki yapmamam gereken bir şeyi yapmışım gibi hissediyorum. Bir türlü huzurlu hissedemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizi %100 tanımayan ve yaşınızı bilmeyen biri olarak verebileceğim tavsiye şudur:

-Eğer yaptığınız şey şizi herhangi bir konuda (maddi, manevi, gündelik iş hayatı) zora sokmuyorsa.
-Yaptığınız şeylerden mutlu oluyorsanız.

Kafanıza hiçbir şeyi takmayın son zamanlarda herkes zor bir dönemden geçiyor bu durum size bu hissi yaşatıyor olabilir ama kafanıza takmayın sonuçta her gencin yaptığını sizde yapıyorsunuz.

Durum çok fazla tekrarlanıyorsa bir doktordan yardım alın.

Bence zamanınızı verimli yönetemediğinizi düşünüyorsunuz, bu da sizi rahatsız ediyor.

Yapmak zorunda olduğunuz ve yapmak istediğiniz şeyleri sırasıyla bir kağıda yazın ve sonra bu yazdıklarınızın ne kadar vakit aldığını/alacağını yanlarına not alın. Çoğunlukla yazdığınız her saat için "bu 1 saat sürer... yok sürmez, bu en fazla 30dk sürer" benzeri düşünceler yaşayacaksınız. Tamamladıktan sonra günlük bir görev listesi ve boş zamanlarınızda yapabileceğiniz aktiviteleri sıralamış olduğunuzu göreceksiniz. Bu görevleri tamamlamak hissettiğiniz huzursuzluğu gidermekte yardımcı olacaktır.

Evden çıkıyorum, bir içecek alıp oturup içiyorum. Kuzenimin evine gidip oturup oyun oynuyorum, bir şeyler yiyoruz. Yolda yürüyorum. Bunları yapıp eve geldikten sonra, sanki yapmamam gereken bir şeyi yapmışım gibi hissediyorum. Bir türlü huzurlu hissedemiyorum.
küçük şeyleri kafana takdığıdan dolayı yaptığın en küçük kötü şeyde bile yanlış hata vb yaptığın şeyden keyif alamıyosun doğrumu?

Anksiyete olabilir belki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı