Hepimiz aynı evdeymişiz gibi yazın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Pentium'a girme çünkü Intel işlemciler üzerine kodlanmış. Benim makineye gir sıfırdan kurulum olacak sorunsuz.

Asıl onu dinleme o senin üstüne bir yazılım daha ekleyip yavaşlatacak yapma.

Pentium'a girme çünkü Intel işlemciler üzerine kodlanmış. Benim makineye gir sıfırdan kurulum olacak sorunsuz.
Tamamdır giriyorum sorunsuz olursa Cyberpunk ultra ayarlarda sıkıntı olmaz değil mi?RTX 2080 abi ile?

Asıl onu dinleme o senin üstüne bir yazılım daha ekleyip yavaşlatacak yapma.
Profesör aklıma bir şey geliyor Pentium eski olduğundan XP kullanıyor ve XP desteği kaldırıldı yani virüs girmiş olabilir benim işlemi yaptıktan sonra bir bakmamız lazım şimdilik @FX 9590 onu karantinaya alsın sonuçta o çok güçlü OC ile 6 Ghz olabiliyor.

Profesör aklıma bir şey geliyor Pentium eski olduğundan XP kullanıyor ve XP desteği kaldırıldı yani virüs girmiş olabilir benim işlemi yaptıktan sonra bir bakmamız lazım şimdilik @FX 9590 onu karantinaya alsın sonuçta o çok güçlü OC ile 6 GHz olabiliyor.

Tamamdır, yeni işlemcini benim makinede entegre edince üzerine temiz bir virüs taramasıda yaparız. Taptaze çıkarsın odadan.

Profesör aklıma bir şey geliyor Pentium eski olduğundan XP kullanıyor ve XP desteği kaldırıldı yani virüs girmiş olabilir benim işlemi yaptıktan sonra bir bakmamız lazım şimdilik @FX 9590 onu karantinaya alsın sonuçta o çok güçlü OC ile 6 GHz olabiliyor.

8.1 de çalışıyorum ben artık OC ile.

Hocam Intel Pentium 4 hocamız nerede en son kendisini 5 GHz'ye OC etmişti
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı