Hepimiz aynı kamptaymışız gibi yazınız

Ee, hazır hava da kararmışken, var mı anı yada hikaye anlatacak ateş başında? Yarın erken kalkar etrafı biraz daha toparlar hamağı falan bağlarız.

Hepinize bir şey söylemek istiyorum kampta bu konuyu konuşmak ne kadar doğru bilmem ama bana 3 harfliler musallat oldu galiba.

Oy birliği ile arkadaşı evine uğurlayabilir miyiz?

Ee, hazır hava da kararmışken, var mı anı yada hikaye anlatacak ateş başında? Yarın erken kalkar etrafı biraz daha toparlar hamağı falan bağlarız.

Ben anlatayım, şimdi köydeki evde gece saat 12 ben uyuyorum. Susadığım için uyandım, baktım kapının orada bi' gölge var. Şimdi çocuksun da hani aklına gelenler belli, giriyorsun yatağın altına nefes alışverişleri hızlanıyor falan.

En son alttan baktım gölge yakınlaşıyor ayak sesleri falan, ben nefes tutmaya başlıyorum artık. En son o gölge battaniyeyi bi' açtı, ben bi' baktım anneannem. O neydi diyorum çamaşır asmıştım yağmurda ıslanmasın diye içeri aldım diyor. Sabahı beklemez miydim Allah'ıma kavuştum ben burada diyorum, Allah kabul eylesin diyor.

Sonra yan gel Osman bi' tarla bostan uyumaya devam.

Bunu okumakla harcadığınız vakti geri veremem arkadaşlar, sıradaki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…