Hepimiz aynı kamptaymışız gibi yazınız

Ben anlatayım, şimdi köydeki evde gece saat 12 ben uyuyorum. Susadığım için uyandım, baktım kapının orada bi' gölge var. Şimdi çocuksun da hani aklına gelenler belli, giriyorsun yatağın altına nefes alışverişleri hızlanıyor falan.

En son alttan baktım gölge yakınlaşıyor ayak sesleri falan, ben nefes tutmaya başlıyorum artık. En son o gölge battaniyeyi bi' açtı, ben bi' baktım anneannem. O neydi diyorum çamaşır asmıştım yağmurda ıslanmasın diye içeri aldım diyor. Sabahı beklemez miydim Allah'ıma kavuştum ben burada diyorum, Allah kabul eylesin diyor.

Sonra yan gel Osman bi' tarla bostan uyumaya devam.

Bunu okumakla harcadığınız vakti geri veremem arkadaşlar, sıradaki :D

Klavye tuşlarına sağlık be kardeşim.

Ben anlatayım, şimdi köydeki evde gece saat 12 ben uyuyorum. Susadığım için uyandım, baktım kapının orada bi' gölge var. Şimdi çocuksun da hani aklına gelenler belli, giriyorsun yatağın altına nefes alışverişleri hızlanıyor falan.

En son alttan baktım gölge yakınlaşıyor ayak sesleri falan, ben nefes tutmaya başlıyorum artık. En son o gölge battaniyeyi bi' açtı, ben bi' baktım anneannem. O neydi diyorum çamaşır asmıştım yağmurda ıslanmasın diye içeri aldım diyor. Sabahı beklemez miydim Allah'ıma kavuştum ben burada diyorum, Allah kabul eylesin diyor.

Sonra yan gel Osman bi' tarla bostan uyumaya devam.

Bunu okumakla harcadığınız vakti geri veremem arkadaşlar, sıradaki :D
İyi güldüm hocam gece gece, gerçekten gecenin bir saati çamaşır mı asılır? :D Bu arada saate geç oldu gözlerim ağırlaşmaya başladı benim, çadıra gidiyorum en sondaki oda benim kapıyı örterim biraz kitap okuyup yatacağım erken kalkmak gerek, birşey lazım olursa muhakkak aralayın kapıyı. Hocam siz geliyormusunuz biraz daha burada mısınız? @Sir Benjamin

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı