Sanki savaşan bir Alman askeri gibi mesaj yazacaksın, sanırım.Amaç ne.
Sanki savaşan bir Alman askeri gibi mesaj yazacaksın, sanırım.Amaç ne.
Sanki savaşan bir alman askeri gibi mesaj yazacaksın, sanırım.
Ben canım sıkıldığında giriyorum ben. Sırf can sıkıntısı gitsin.Onu anladım ama böyle konular çok saçma geliyor bana.
Gelmeyecek bizi ölüme terk ettiler.Sovyetler yaklaştı hava desteği nerede?
Sovyetler yaklaştı hava desteği nerede?
Tamamdır. Bunu icra ettikten sonra geride bıraktığımız yollara claymore mayını yerleştirin bu mayını fark etseler dahi hiç olmasa gelişleri yavaşlayacaktır. Şimdi bu kadar yol gittiğimiz yeter çadır kurup yatalım bazı askerler gözcülük yapsın birde hava savunma sistemini entegre edin ani hava saldırısına karşı bizi korusun tabi düşman radardan savunma sistemimizi devre dışı bırakabilir hava savunmasının menzili kadar her köşeye asker koyun düşman radarına karşı bizi uyarınYahudilerin dillerini kesip Nazi forması giydirip evden dışarı atın ondan sonra evin içindeki ölü Rus askerlerinin formasını giyin. Hans sen bizi Türk olarak tanıt sen Rusça biliyorsun şimdi planı uygulama vakti...
Tamamdır. Bunu icra ettikten sonra geride bıraktığımız yollara claymore mayını yerleştirin bu mayını fark etseler dahi hiç olmasa gelişleri yavaşlayacaktır. Şimdi bu kadar yol gittiğimiz yeter çadır kurup yatalım bazı askerler gözcülük yapsın bir de hava savunma sistemini entegre edin ani hava saldırısına karşı bizi korusun tabii düşman radardan savunma sistemimizi devre dışı bırakabilir hava savunmasının menzili kadar her köşeye asker koyun düşman radarına karşı bizi uyarın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.