Hepsi Burada'dan Ekran Kartı Alınır mı ?

Ekran kartını şahsi fikrim aldığın gibi denemene gerek yok. İlla ki test edeceğim dersen çervende masaüstü bilgisayarı olan birinin kasasına takarsın görüntü veriyorsa söküp kutusuna koyarsın.

Teşekkürler

Öyle biri olsa keşke bir insanın bütün arkadaşları mı laptop kullanıcısı olur arkadaş Aslında arkadaşın verdiği yasa sebepli içim rahat etmedi değil az çok ancak Gigabyte' ın bu konuda ki tutumu nasıl tam bilgim yok. Bir de şu konu beni biraz rahatsız etmedi değil eski olsa da Gİgabyte Gtx 780 ti oc İade sorunu

Son düzenleme:
780Ti OC'nin Rev1 serisinde nVidia tarafından gönderilen GPU'larda sorun vardı. Standart 780Ti frekansının çok altında stabil olarak çalışabiliyorlardı. Gigabyte iade edilen kartları toplayıp sorunsuz GPU'ya sahip kartları sahiplerine ulaştırdı. Bunun yanında kart sahiplerinden özür dileme mahiyetli bir iki oyun tarzı hediyeler gönderdiği de söyleniyor.

Kendi adıma konuşayım. Gigabyte GTX770 OC sahibiyim. Muadil markalara göre çok iyi ASIC değeri ve soğutma kalitesi alıyorum. Kart zaten taş gibi sağlam. En ağır yükte bile otomatik fan hızında 65 üstüne görmüyor. Kart fan devrini tam hıza çekince bu değer 50 altını görüyor.

Kartın performansının boşa olmadığının bir göstergesi de eski nesilden geldi o zaman Aynen bu kartta beni çok memnun edecek gibi geliyor alacağım neredeyse kesin. Şu Hepsi Burada dan alma olayı sorun gibi geliyor biraz ama galiba iyi bir firmalar ve sorun olursa değişim tamir, iade bir şekilde hallederler gibi geliyor Umarım pişman olmam bir iki gün içinde sipariş verecek gibiyim. Karttan değil ama Hepsi Burada sebepli kartın bozuk çıkmasından korkmuyor değilim aylar sonra fark edecek olmak biraz risk çünkü İnş kartı kasaya takınca Coil Whine yada daha büyük bir sorunla karşılaşmam

Bir çok alışverişimi hepsi burada'dan yaptım buna 4000 tl lik laptoptan tut 2400 lük cep telefonuna kadar her şey dahil. Hem hızlı hem güvenilir hem ucuz. Alışverişte tek geçerim.

Bir çok alışverişimi hepsi burada'dan yaptım buna 4000 tl lik laptoptan tut 2400 lük cep telefonuna kadar her şey dahil. Hem hızlı hem güvenilir hem ucuz. Alışverişte tek geçerim.

Bende seviyorum gerçekten ama başta dediğim şeyler beni korkutuyor. Açıp deneyecek bir sistemim olmadığı için sorunlu çıkması durumundan korkuyorum. Yoksa direk alırım zaten Ama bu gidişle alıp bir köşeye koyacağım genede 2 ay sonrada sistemi toplarım inşallah bir şey çıkmaz modun da olacak biraz ama

hiç merak etme sorunlu olsa bile her türlü değiştiriyorlar son 5 6 yıldır her alışverişimizi burdan yapıyoruz

hiç merak etme sorunlu olsa bile her türlü değiştiriyorlar son 5 6 yıldır her alışverişimizi burdan yapıyoruz

Değiştirdiklerini de biliyorum ama onun sınırı bir ay Konu başında yazdım okumadın galiba 2 ay kadar sürecek sistemi toplamam haliyle koşulsuz iade süresi bitmiş olacak

Hayır ben iade olarak değil bozuk vs olduğu zamanki değişim olarak algılamışım. Özetli iyi bir firma tercih edebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…