Hepsiburada 2. El ekran kartı satıyor mu?

Weeping Angel

Hectopat

Linkini verdiğim ürünü almayı düşünüyorum. Anakart ve kasadan kısarak bütçeme uygun hale getirdim.
RX 570 Pulse ITX modeli 860 TL, bu 1103 TL aradaki fiyat farkına, anakart ve kasayı düşürmeye değer mi?
Ya da ikisinin de ortasında 1019 TL'ye RX 570 ROG STRIX'mi tercih etmeliyim?

Bir de asıl sorum bu aslında linkini verdiğim ürün 2. el midir?
Bu forumda "Hepsiburada bu kartları 2. el satıyor, hepsi çizik içinde" gibi bir mesaj okumuştum.
Konuyu bulabilirsem aşağıya eklerim.

Teşekkürler. Bu ürünü en erken cuma günü sipariş verebilirim ve cuma günü indirim sona eriyor.
Eğer indirimi kaçırırsam Rx570 Rog Strix modeli sıkıntı çıkarır mı? Wattman hatası almaktan korkuyorum.

Arada gözle görülür bir fark olmaz alabilirsiniz. Bende RX 570 kullanıyorum herhangi bir hata ile karşılaşmadım şimdiye kadar. Wattman için biraz şans işi diyebilirim ama bu fiyat aralığında alınabilecek en sağlam F/P ürünleri bunlar. Alırken bende tereddüt etmiştim ama iyi ki almışım.

2080 ti alan bı arkadaş vardı burda konu açtı. Hepsi burada üzerinden alıp ürün 2. el çıkmış. Ondan beri hepsi buradadan soğudum. Alışverişlerimi n11 üzerinden yapıyorum.

Biraz daha bütçeye ekleme yaparsanız sinerji üzerinden rx590 nitro plus se almanızı öneririm burdan ne geleceği belli olmaz çünkü

2080 ti alan bı arkadaş vardı burda konu açtı. Hepsi burada üzerinden alıp ürün 2. el çıkmış. Ondan beri hepsi buradadan soğudum. Alışverişlerimi n11 üzerinden yapıyorum.
Arkadaşınız Hepsiburada'daki satıcılardan mı almış yoksa satıcı bizzat Hepsiburada olarak mı almış bir bilginiz veya öğrenme şansınız var mı acaba?
Çünkü Hepsiburada sıfır diye 2. el ürün satıp riske girmez diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Tam bilmiyorum. Ama hepsi buradadan aldı yani kesin biliyorum. Hepsi buradayla alışverişimi kestim o yüzden. Bana bir yanlışı olmadı fakat ya olursa ? N11 candır.

Tam bilmiyorum. Ama hepsi buradadan aldı yani kesin biliyorum. Hepsi buradayla alışverişimi kestim o yüzden. Bana bir yanlışı olmadı fakat ya olursa ? N11 candır.

N11'in nesi can Orada da farklı bir ton satıcı var. Hepsiburada'dan çok alışverişim oldu özellikle satıcı hepsiburada ise hiçbir sıkıntı yaşamadım. Gerçi diğerlerinde de yaşamadım.

Araştırınca hepsinden soğuyabilirsiniz. Yapacak bir şey yok maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…