Hepsiburada aynı ürünü farklı sitelerden pahalı fiyata satıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıca bu ürünü Hepsiburada satmıyor. Bu da ayrı bir konu. Bir satıcı hem Hepsiburada'da hem farklı mecralarda satış yapıyor.
 
Trendyol'unda aşağı kalir yani yok.
 
Sonuç olarak düdüğü çalmasına izin veren Hepsiburada.
Güzel kardeşim, sen anlamak istemiyor musun? Adam kampanya yapmış. Normalde bir ürün ₺460 iken 2 ürünü ₺416'ya satıyor. Bunun neresi yanlış? Şok, şok, şok indirim var demekten farkı yok ki bunun? 2. ürün ₺1 diyor işte, piar yapıyor.
 
@453987 anladığım kadarıyla dijital çağa alışamayanlardan biri de sensin. Tüketici olarak araştırma yapmak da zorundasın, herkes sözleşip aynı fiyata ürün satarsa, bu şekilde kampanyalar olmazsa ortada rekabet diye bir şey kalmaz. Rekabet olmadan da kalite olmaz.
 
Güzel kardeşim, sen anlamak istemiyor musun? Adam kampanya yapmış. Normalde bir ürün ₺460 iken 2 ürünü ₺416'ya satıyor. Bunun neresi yanlış? Şok, şok, şok indirim var demekten farkı yok ki bunun? 2. ürün ₺1 diyor işte, piar yapıyor.

Almıyorsan sen de konu açmak için konu açma o zaman. Git başka siteden al konu çok gereksiz. Kendi cevabını da kendin veriyorsun.
Soru sorup, cevabını verenlere ok mu diyeyim? Sen ne bekliyorsun? Yüceltilmek mi? Konuyu gereksiz bulduysan banane. Admine yalvar yakar.
Hocam sorun ne tam olarak? Derdini de anlatmamışsın geleni gideni tersliyorsun. 1TL'ye sattığının parasını diğerinden çıkarmayacak da ne yapacak? Yasa dışı bir satış mı söz konusu?
Burada %bu kadar indirim de diyebilirdi. Bu psikolojik bir yöntem tamam ama aptal yerine koyuyorlar. Burada aslında olay benim satış stratejisini anlamamam değil. Zaten ortada strateji yok bana göre. Stratejiyi savunanlar ahmakça cevaplar veriyor. Başka siteye git, zorunda mısın?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Almıyorum zaten neyin edebiyatını yapıyorsun? Yorum yazmak için yorum yapmayın kardeşim.
Ağladığın için dedim kankam. Hangi satıcı ürünü nereden tedarik etmiş, kargo şirketiyle kaç paraya anlaşmış bilemezsin. Hepsiburada kargoya 10 TL öderken ufak satıcılar kampanya fiyatıyla bile 20-25 TL ödüyor, yüklü alım yapmadıkları için de ürünü daha pahalıya alıyor. O yüzden kimsenin sattığı fiyata karışamazsın. İşine gelmiyorsa almazsın olur biter o da elinde kalacağı için en düşük kârda satar. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak böyle bir şey demek ki. Birde kendi kafasına göre konu kitliyor beyimiz, fikirlerimiz bize kalacakmış sanki tüm mesajlar senin için yazılıyor bu fikirde olan birileri de görüp okur diye yazıyoruz. Burası forum ya hani hatırlatalım.
 
Sana mı soracağım hangi siteden alacağımı?

Tabi ki bana sormayacaksın. Zaten öyle birşey de demedim. Seçeneklerin mevcut, aklında var. Kullan diyorum. Bu tür farklı fiyatlar (kampanya vs. sebebiyle) yıllardır zibilyon kere yapıldı, yapılıyor ve yapılacak. Bu konuyu açtığına göre mağaradan yeni çıkmışsın hayırlı olsun kardeşim.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı