Hepsiburada Bitdefender 19 TL

Herkese bir şeyler söyleyeyim. Öncelikle bitdefenderi hızlıal.comdan 9TL'ye alıp denemiştim. Ben hiç beğenmedim. Sistemi kasmasının yanında kendi de çok kasılıyordu. 2-3 gün ancak dayanabildim sonra silip tekrar Norton'a döndüm. 9TL boşa gitti yani. Şimdi de norton security kullanıyorum ve gayet memnunum.
G2A hakkında konuşmak gerekirse kimine göre çalıntı keyler de satılıyor olabilir. Örneğin G2A üzerinden satılmış Far Cry 4 keyleri uplay tarafından iptal edildi. Yani bir sabah bir bakıyorsunuz oyun gitmiş. G2A yine sattığı ürünün arkasında durup para iadesi veya yeni key dağıttı mağdur kullanıcılara. G2A sahibinden veya gittigidiyor veya n11 gibi bir platform yani alıcı ile satıcı arasında güvenli ticareti sağlıyor.
Ben 2015 ağustos ayında 70TL'ye Windows 8.1 pro aldım, windows 10 pro'ya sorunsuz yükselttim ve sorunsuz kullanıyordum. Sistemi bir tanıdığıma verdim o da problemsiz şekilde kullanıyor.
Ayrıca yine 2015'te 30TL'ye Shadow of Mordor steam key olarak satın aldım ve hala oynayabiliyorum. Hiç sorun yaşamadım.
Bazı keyler o kadar ucuz ki insanlar şüpheleniyor açıkcası. Sonuçta nasıl temin edildiği konusunda kesin bir bilgi yok. Satın alırken satıcının puanlamasına ve işlem sayısına bakarak alışveriş yapabilirsiniz. Unutmadan G2A Shield kullanmayı da ihmal etmeyin. Vereceğiniz 3 TL fazladan para ile ödediğiniz tüm parayı garanti altına almış oluyorsunuz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı