Hepsiburada Case Market satıcısı ile yaşanan problem

Makaleler
7
Daha fazla  
@Hepsiburada sitesinde "Case Market" adlı satıcıdan orjinal LG G3 bataryası aldım. Yaklaşık 1 ay kargo bekledim ve en sonunda elime gelen ürün çok özensiz paketlenmişti. Paketi açtım ve içinden 2.el LG G3 bataryası çıktı.2.el olduğu her yerinden belliydi, batarya üzerindeki etiket kalkmış, bataryanın pinlerinin rengi solmuştu. Ürün zaten elime Temmuz ayı gibi geldi. Buradan ürünün linkine ulaşıp Temmuz sonrası yorumların nasıl olduğuna bakabilirsiniz. Şu an batarya sağlığı iyi gözüküyor Android üzerinde, fakat ben yine de sağlık durumunu net olarak bilmemekteyim. Önceden de bu satıcıdan aynı ürünü almıştım ve sıfır bir batarya gelip, beni tam 2 yıl idare etmişti. Buna güvenerek aynı satıcıdan alışveriş yaptım ve hüsrana uğradım.

Eğer LG G3 için orjinal batarya bakan arkadaşlar varsa, bulabilirlerse Deji batarya almalarını tavsiye ederim, babamın Zenfone 2 Laser telefonuna aldık ve orjinal bataryadan daha uzun dayanıyor. Veya "lgdestek.net" sitesinde LG Türkiye garantili batarya var, oradan da alabilirsiniz, o batarya kutulu oluyor hem.

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı