Hepsiburada.com İade Sürecinde Yaşanan Problem

Ben incehesap'ın kendisinden defalarca alışveriş yaptım, onlarda böyle sorun yaşamadım iade vs. sürecinde. Hatta ben aldıktan sonra bana ulaşmadan fiyatı düşen ürünlerin bile farkını iade ettiler.
HB kadar problemli, sorunlu, müşterisini düşünmeyen bir e-ticaret sitesi de görmedim bu güne kadar. Tek onlar satsın yine onlardan almıyorum.

Ayrıca mecbur iade alacaklar, "ayıplı mal" denen bir şey var, kullanmadan nasıl anlayacak kullanıcı?

Ben bu tip konularda sen boşverirsen ben boşverirsem düzelmeyeceğini bilerekden hakların savunulması gerektiğine inanıyorum. O yüzden uğraş verilir.

Kullanıcı kullanmadan bilemeyeceği gibi servis de kontrol etmeden bilemez. Açılan kutularda iade öncesi kontrol yapılmalı bence. Sıkıntı, kontrol edildikten sonra kullanıcı hatası olmadığı halde iade kabul edilmezse başlar.

Bu arkadaşa neden uyarı verildi? Doğru olanı yazmamış mı? Merağımdan soruyorum.

Tekrardan merhabalar,

Konu hakkında gelişme oldu.
Sabah uyandığımda iadenin banka hesabıma yapıldığına dair mail gelmiş, iade talebim kabul edilmiş.
Hesaba eksiksiz şekilde aktarım gerçekleşmiş.

Beklediğimden farklı bir sonuç oldu. Ben işi daha çok uzatacaklarını ve sorun çıkaracaklarını düşünmüştüm. Neyse ki ufak sıkıntılarla problem çözülmüş oldu.

Desteklerinden dolayı herkese teşekkürler.

Ben biraz sonra asus vp228qg siparişi verecektim. TN kötü mü oluyor?

Her zaman söylerim yine söylüyorum.Satıcısı sadece Hepsiburada olandan satın alın.Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…