Hepsiburada ne zaman satıcıları listelemeye başladı o zaman bozdu. İşin arka kısımında ise satıcılarıda sor duruma sokan bir sistemleri var. Normalde ayın belli günleri satış yaptığınız ürünün parasını göndermeleri gerekiyor ama ne hikmetse yok muhasebe sistemleri yok şu bu diyerek birçok mağazayıda madur etmiş bir oluşum oldular.
Hepsiburada’dan 10 yıl önce notebook almıştım. O zamanlar kimse internetten alışveriş yapmazdı. O günden bu güne kadar yine HB’yi kullandım ama son yıllarda gerçekten hizmette aksaklıklar ve çözümden uzak sonuçlarla karşılaşıyorum. Hak yememek lazım ama geçen aylarda alışverişim oldu ürün montaj kısımınun bir kısmı paketleme kaynaklı olduğunu düşünmekteyim kırık geldi. Aradım sorunumu söyledim kod ile gönderin iade alalım dediler ama ürünü kampanyalı fiyattan aldığımı değişim istediğimi söyledim maalesef değişim yok ama ürünü satın alın aradaki farkı geri iade edelim dediler o şekilde çözüme kavuşturmuştuk. O günden sonra pek alışverişim olmadı.
Sorununuz bir nebzede işleyişten kaynaklandığını düşünmekteyim. Anlamadığım kısım neden servis ürün değişimi yapmıyor ki? Tekrar alınan yere yönlendiriyor? Ürün serviste değişse her şey daha kolay olabilirmiş.
Aradaki fark hiçte az değil HB’de yetkili biri ile görüşseniz veya yapılacak başka ne olabilir onlara bakmanızı öneririm.