HepsiBurada'nın tahmini kargo süresi kaç gün gösteriyorsa o sayının yanına bir sıfır daha koyman gerekiyor. Aynı gün kargo yalanını artık bilmeyen kalmadı. Eğer ürününüz aynı gün kargoya verilmişse çok şanslısınızdır. Ülkemiz için utanç kaynağı bir alışveriş sitesi. Yazdıklarıma tepki gösterenler olacak fakat 10 senedir düzenli olarak internet alışverişi gerçekleştiriyorum açık ara en rezil politikayı Hepsiburada izliyor. İnanmayanlar ekşi sözlüğe bakabilir. Hepsiburada'dan mağdur olup sözlüklerde ağlayanlarla artık dalga geçiyorlar durumu siz düşünün

Hepsiburada'dan illa alışveriş yapmak istiyorsanız sitedeki satıcı Hepsiburada olmasın buna çok dikkat etmelisiniz. Mesela kasa alacaksam Teknobiyotik satıcısından alıyorum. RAM alacaksam Bilendenal satıcısından alıyorum. 7 ay önce çok ucuz diye Samsung C7 aldım Delta garantili yazıyordu bana EVOBT (merdiven altı çöp bir firma) garantili göndermişler. Kutusunu açtığım için ade almadılar ve beni inanılmaz uğraştırdılar. Ben müneccim miyim nereden bileceğim EVOBT garantili çıkacağını. Allahtan telefonda bir sıkıntı yok valideye verdim kullanıyor hepsini Allah ıslah etsin diyecek lafım yok. Alışveriş yapmıyorum ve yaptırmıyorum net.