Hepsiburada.com Ürün Tedarik Rezaleti

Eğer ürün elinize geçmezse ve 14 gün beklemeden sonra siparişi iptal etmekte yolu yokuşa sürer, 14 günün geçtiğini söylerler ise şikayette bulunma hakkına sahipsiniz. Genelde bu işler yazışmalar ile yürütüldüğünden elinizde direk kanıt da olur. Telefon görüşmeleri de kayıt altına alınır, bir sıkıntı durumunda kendinizi koruyabilirsiniz. Onlar der, siz inanmayın. :)

Her durumda haklısınız. 600 TL ödeme yaptım, kargonun geç gelmesine mi yandığımı belirteyim yoksa bunların oyununa mı. Sonuç itibari ile paramı geri aldım yedirmedim. :)

Aynısı benim kasa siparişimde oldu, sonra boyutundan ve hızlı gelmesi için (!) Horoz Nakliyat'a verdiler. Eğer yarın da haber almaz isen, tekrar ara, sipariş bilgileri sayfanda olduğunu ve doğru düzgün ir bilgi almazsan siparişini iptal edeceğini, başka siteden alacağını söyle. Biraz sert çıkış. Yine oyalar ise, iptal et siparişi. Paranı geri al ve başka yerden başka ürünü al.
Şuan 8 GB bellekli o fiyata alabileceğim bir ekran kartı yok maalesef biraz bekleyip eğer uygun bir kart bulursam o zaman iptal edeceğim.

İyi akşamlar, yazdığınız tarihte bende anakart siparişinde bulundum, süper hızlı kargo olmasına rağmen hala gönderilmedi. Müşteri hizmetleri kayıt oluşturdu hala bekliyoruz.
Bana 4 kere kayıt oluşturdular onlar hikaye. Bende en son konuşmamda bağırdım çağırdım yüzlerine kapadım telefonu, kaç gündür cevap gelmeyen mesaja hemen cevap geldi.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı