_Semih_ Kilopat Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 481 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Profil Kapağı 1526154895 6 Temmuz 2014 #11 Ben geçen sene anakart aldım. Bir sıkıntı olmamıştı. Bence fiyatı uygunsa kaçırmamalısın.
HABAR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 9.017 Makaleler 18 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2020 #13 emrhant dedi: Ya kasa alınır mı? Genişletmek için tıkla... Zort. Tabii ki de alınabilir. Ama hangi model olduğuna bağlı. Model bazlı soru sorarsanız daha iyi cevaplar geleceğini düşünüyorum.
emrhant dedi: Ya kasa alınır mı? Genişletmek için tıkla... Zort. Tabii ki de alınabilir. Ama hangi model olduğuna bağlı. Model bazlı soru sorarsanız daha iyi cevaplar geleceğini düşünüyorum.
bthncnkya Centipat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 10 22 Nisan 2020 #14 Hocam kendim daha 1 ay olmuyor 2-3 parça ürün aldım buna monitör dahil hiçbir sıkıntı çıkmadı. Dedikleri gün kargoladılar tabii teknolojik ürünler biraz şans işi ama Hepsiburada'yla alakalı bir sorun olmaz.
Hocam kendim daha 1 ay olmuyor 2-3 parça ürün aldım buna monitör dahil hiçbir sıkıntı çıkmadı. Dedikleri gün kargoladılar tabii teknolojik ürünler biraz şans işi ama Hepsiburada'yla alakalı bir sorun olmaz.