HepsiBurada.Com'dan LG G2 Almak

Battleship353

Hectopat
Katılım
27 Ocak 2014
Mesajlar
443
Makaleler
1
Yer
İzmir / Karşıyaka
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Şu an Öğrenciyim ama Yazılım Mühendisi
LG G2 D802 32GB Fiyatı | Hepsiburada
Lg G2 Almaya karar verdim . Ama Fiyat , Hepsiburada.Com'dan aldığımızda 32 Gb Lg G2 1400 TL . Diğer elektronik mağazalarda 32 Gb Lg G2 1.700 TL'yi buluyor . Acaba Böyle internet mağazalarından alışveriş yapmak güvenilir mi ?İleride Garanti açısından sıkıntı çıkar mı ? Böyle İnternet sitelerinde fiyatlar neden düşük ?
 
Hocam Gold'daki indirimleri takip edin. LG G2 32 GB sık sık 1500 TL civarına düşüyor. 100 TL güvene vermiş olursunuz. Hepsiburada'dan teknolojik cihaz almak sıkıntılı.
 
Komik bir bahane olacak ama Gold İzmir'de sadece 2 yerde var onlarda Bornova'da ve bana uzak . Kargoya vermek istemiyorum sorun yaşamamak için . Bimekste 16 GB 1492 Tl . İnsan 32 GB'ı O fiyata almak istiyor . Çok arada kaldım .
 
Bir kere G2 16 GB almanızı kesinlikle önermem. LG içine kendi uygulamalarını doldurmuş da doldurmuş. Size 9 GB alan veriyor ki bu yetmeyecektir. Gold'dan almak gibi bir durumunuz olsa idi ben de siz de rahatlardınız :)
 
Ben s3 mini almıştım. Telefon geldiginde kutu kapalıydı. Acıp baktıgımda ekran çizik ve telefon açılmıyordu. Geri almadılar mahkemeye verdim 4 ay sonra geri aldılar. Pc aldım mavi ekran veriyodu gene geri almadılar. Gene mahkemeye verdim 9 ay sonra aldılar. Açıkçası ben Hepsiburada.com'a tövbeliyim. Ama sen beklemeyi seviyorsan al. İnternete hepsiburada.com şikayet var yazarsan görürsün. Bence gerekirse fazla öde başka bir yerden al.
 
Şuan okuldan, Hepsiburada.com'dan 1400 liraya aldığım 32 GB LG G2 ile yazıyorum.

Telefonun 300 lira daha ucuza satılma nedeni distrübitör firma tarafından değil, farklı bir ithalatçı firma tarafından ihraç edilmesinden kaynaklanıyor.

Yani bozulunca ithalatçı firmaya yolluyorsunuz. İstanbul içi servis mevcut.

Ben kargodan aldım ve açtım. Hiçbir donanımsal problemi yok. Gayet temiz bir biçimde geldi. Açıkçası oldukça memnun kaldım.
Böyle bir telefonun bozuk gelme ihtimaline pek olanak veremiyorum.

Kargoyu teslim alırken açıp kontrol edebilirsin. %5 şarz ile gelir tahminen.

Bu fiyattan bu telefon kaçırılmamalı açıkçası.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı