Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tabii ki güvenilir. Ben 2 adet LG G3 aldım, birisi hepsiburada.com'dan diğeri ise incehesap.com'dan. incehesap.com'da şuan LG G3 1.372,45 TL rahatlıkla alabilirsiniz.
Garantiye önem vermiyorsanız alabilirsiniz. İthalatçı firma garantili ibaresini görmüşşünüzdür. Cihaz LG Türkiye garantili değil. Aldığınız firma garantisinde.Tabi o firmalara ne kadar güvenilir bilmiyorum
hepsiburadadan defalarca alışveriş yaptım her seferinde ürün sorunsuz ulaştı geçtiğimiz haftada gittigidiyordan telefon aldım gittigidiyor daha ucuz yine güvenilir siteler tavsiye ederim her iki siteyide
Aslında ithalatçı firma telefon almamak lazım ama hepsiburada güvenilir ve ithalatçı da olsa arkasında dururlar diye düşünüyorum. Bence alabilirsiniz hepsiburada'dan. Birçok kişi oradan telefon alıyor şikayet edeni görmedim.