HepsiBurada.com'dan Telefon Alınır mı?

hizlial.com dan alın bence daha uygun fiyata iyi ürün

hocam aslında garantiyi okadar takıntı eden birisi değilim sonuçta sony türkiye garantili diyor hızlıal.com'da düşürsek yine bize ödeticekler hepsiburadada 1.800 lira şuan 1.700lere düşer gibime geliyor diğer gold ve vatanda 2.200

Merhaba, aslında çift sim çalıştıran bir telefon araştırmak için başladım internette gezinmeye, samsung s7 edge duos diye bir telefon en iyi seçenek galiba ama o da yalnızca online satış yapan sitelerde mevcut, elektronik marketlerde çift sim kartlı modeli yok, sitelerde satılan da çiftli midir diye tereddütteyim. Ayrıca ikinci sim zaten micro sd yuvasına takılabiliyormuş ki bu da pek istediğim birşey değil. Neyse, bu siteye asıl üye olma sebebim bu konu altında lg g2 ile ilgili oldukça detaylı bilgi paylaşmış olmanız. Halen g2 kullanıyorum ancak yaklaşık son bir yıldır android 5.0.2 versiyonu yüklemek zorunda kaldığımdan beri telefon gerçekten can sıkan bir cihaz oldu. Yüklemesem bankacılık ve diğer kullanmak zorunda olduğum birçok uygulama çalışmıyordu. Yeni sistem ile çift tıklayarak açılan ekran açılmaz oldu. Power tuşu ile de zayıf ışık olan bir ortamda ekran kilidini açmak mümkün değil. Birkaç yabancı sitede yazılıma cepte yanlışlıkla açılmasını önlemek için ışık sensörüyle ilgili bir ek yapıldığını okudum. Böyle bir sorun eski android versiyonla kullandığım 2 senede yaşamadım. Ayrıca telefonla konuşurken ekran aydınlatması kapanıyor ve yüzümden uzaklaştırdığımda ya da telefonun sınırlı sayıdaki düğmelerine bastığımda da ekran aydınlanmıyor. Makine ile cevaplanan hatlarda arayıp tuşa basma imkanı artık vermiyor ya da birini aradığımda vaz geçip aramayı sonlandırmak mümkün değil. Telesekreter süresinin bitmesini beklemek zorunda kalıyorum ya da yanımda bir kulaklık varsa onun jack'ını takarak ekranı aydınlatabiliyorum. Ayrıca telefonun hafızasında sistem yaklaşık 6gb alan kaplıyor. Tüm bu sorunlar android 4 ile yoktu. 5.0.2 ile bunları düzeltmenin bir yolu var mı?

@BilgisayarKurdu , yukarıdaki sorunla ilgili yardımınız olabilir mi?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2016-11-20-17-19-17.png
    52,1 KB · Görüntüleme: 186
İthalatçı garantili ise sıkıntılar çıkabilir.

Alınmaz,
hepsiburada.com dan satıcısı da hepsiburada olan Samsung Türkiye garantili telefon aldım.
Geldi kutuyu açtım telefonun çerçeve iç kısmında siyah bir nokta var. Belli ki ya üretim hatası rektefiye görmüş ürün gibi. aynı gün 1 saatte iade talebi oluşturdum. ertesi gün kargoladım sonuç iade almıyorlar. sebep kutusu açılmış. iade talebimi kabul etmiyorlar. 4 gündür arıcaz diyip oyalıyorlar ama arayan yok. hiç bir sonuç alamıyorsun muhattap yok ortada. telefonda bir takım sesler var ve cevap vermiyorlar geçiştiriyorlar.
Yorumlara da negatif yorumlarınız yansımıyor satıcı kendi olunca.

Eyvallah hacım. Dün açtım yarım saat konuştuktan sonra ulaşabildiğim en yetkili isim Çağrı Merkezi Yetkilisi oldu. O kardeşimde dedi ki "Cihaz bizim içinde problemli olduğu için politika olarak Samsung Yetkili Servisinden İade/Değişim Formu doldurulması gerekiyor. Onu aldığınız an iadeyi hemen yaparız" dedi.
İşte bu da işin itliği. Cihazın arızalı olduğunu sende düşünüyorsan tartışacak bir şey yok al git ne rapor alıyorsan al.
Yok cihaz arızasızsa o zaman direk iade al.
Tüketici hakem heyetine gitsem çözeceğimden eminim ama onlardan cevap beklemek yerine yarın Samsung yetkili servisine gidip bu formu almaya çalışacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…