cumali_032
Gigapat
Daha fazla
Evet, 14 gün içerisinde talebi açmadım. Sebebi ise arkasından jelatin çıktığı için ne olur ne olmaz dedim. Sonrasında baktığımda, normalde cihaz üstünde ekran jelatini çıkıyormuş. 14 gün sonra bunu farkettiğimden dolayı, iade/değişim talebimi almıyorlar. Yasal haklarımı kullanıp bugün itibariyle THH'ye başvuracağım.14 gün içinde açmadınız mı talebi?
Keyfi iadeye girdiği için THH aleyhte karar verir. Herhangi bir sorunu olmayan bir ürünü 14 gün sonra iade etmeye kalkmak mümkün değil yasal olarak. Ki ürün 10.000 lira bandında bir ürün, geldiğinde en küçük ayrıntısına kadar kontrol etmek gerek.Evet, 14 gün içerisinde talebi açmadım. Sebebi ise arkasından jelatin çıktığı için ne olur ne olmaz dedim. Sonrasında baktığımda, normalde cihaz üstünde ekran jelatini çıkıyormuş. 14 gün sonra bunu fark ettiğimden dolayı, iade/değişim talebimi almıyorlar. Yasal haklarımı kullanıp bugün itibariyle THH'ye başvuracağım.
Ayrıca cihazın şarjı çok hızlı bitiyordu, sebebi buymuş.
Şöyle bir durum var. Cihazın üstünde jelatini bulunmamakta, ayrıca şarjı çok hızlı bitiyor. 1 hafta boyunca Samsung bana saçma saçma tavsiyeler verdi. Cihazın üstünde jelatini yok, ayrıca şarjı %8 ürün gönderildi. Depoda çok beklemiş olabilir buna çok bir şey demem ama, üstünde jelatini yok açılmış diyorum.Keyfi iadeye girdiği için THH aleyhte karar verir. Herhangi bir sorunu olmayan bir ürünü 14 gün sonra iade etmeye kalkmak mümkün değil yasal olarak. Ki ürün 10.000 lira bandında bir ürün, geldiğinde en küçük ayrıntısına kadar kontrol etmek gerek.
Yine de bunun için çok geç kalınmış. 14 günden sonra cihazı olduğu gibi kabul ettiğiniz varsayılır.Şöyle bir durum var. Cihazın üstünde jelatini bulunmamakta, ayrıca şarjı çok hızlı bitiyor. 1 hafta boyunca Samsung bana saçma saçma tavsiyeler verdi. Cihazın üstünde jelatini yok, ayrıca şarjı %8 ürün gönderildi. Depoda çok beklemiş olabilir buna çok bir şey demem ama, üstünde jelatini yok açılmış diyorum.
Hocam bir kaç kutu açılışı izlediğimde yoktu. Sonrasında baktığımda bir videoda vardı. 14 gün içerisinde yapmadığım için iade/değişim olmuyormuş. Kardeşim hem ayıplı mal gönderiyorsun, hem de iade etmiyorsun. O zaman bende yasal haklarımı ararım. Şu an hakem heyetine başvuru yapıyorum.Aklıma geldi şimdi. Benim de Monster'ı aldığım zaman ekranda jelatini yoktu. Normaldir deyip geçmiştim. Sonra ekranı bozulup durdu. Sıfırıyla değişim yaptırdım. Bu sefer gelen cihazın ekranında jelatin vardı. Gerçekten bir şeyi almadan önce kutu açılımını izlemek gerekiyor. (Aldıktan hemen sonra HDD takılması için teknik servis kısmına verip 1 saat içinde teslim ettiler. Ekranla işleri yoktu. Kendileri sökmüş olamaz.)
Bence hakkını aramalısın. Şikayetçi olacağını belirt belki tutuşurlar ve uğraşmana gerek kalmaz.
Kabul ettiğim sayılmaz, ayıplı mal kaç gün geçse bile almaları gerek. @Teru adlı kullanıcı da böyle bir şey yaşamış.Yine de bunun için çok geç kalınmış. 14 günden sonra cihazı olduğu gibi kabul ettiğiniz varsayılır.