Dostum sistem eskiden koyulmuş öyle kalmış olabilir. Satıcı stok bildirimi yapmamış veya başka bir sıkıntı olmuş olabilir. Sepete almayı dene alınmıyorsa satıcı ürünü kaldırmayı unutmuş demektir.
Hocam bence alakası yok. Tekstil firması neden pc satsın? Sistem özellikleri de bir garip. İ3 10100fe 32gb ram mi olur? Kasa da eski bir gariplik var.Dostum sistem eskiden koyulmuş öyle kalmış olabilir. Satıcı stok bildirimi yapmamış veya başka bir sıkıntı olmuş olabilir. Sepete almayı dene alınmıyorsa satıcı ürünü kaldırmayı unutmuş demektir.
O zaman bitmiş olabilir diyeceğim ama bu pc ile ilgili her şey ofsayt. Boşverin gitsinSepete eklemek istediğiniz ürün geçici olarak temin edilemiyor. Daha sonra tekrar deneyebilirsiniz.
Muhtemelen cevap bile gelmeyecek hocam.
Selamünaleyküm, Hepsiburada dolandırıcı mı? Çünkü Hepsiburada'da bir sistem gördüm GTX1660 gözüme çarptı fiyatına baktım 7K yaklaşık GTX1660'ın ama sistem 32 GB RAM 1 TB HDD 240GB SSD i310100F olmasına rağmen 2768TL bu nasıl oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.