Hepsiburada En Uzun Gece İndirimi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İndirim gerçekten de var arkadaşlar, Evga 6 GB 1060 bulmak imkansız başka yerlerde. Varsa da ben görmedim. 1300 TL'ye 3 GB ASUS, MSI vardı geçende.

Ama bazı ürünlerde başka satıcılarda daha ucuzu zaten varken, HB olan satıcıda, pahalı olabiliyor ama yine de kendi ürününde indirim yapmış. Araştırmak lazım, piyasayı biliyorsanız zaten, indirim varsa alırsınız, yoksa boş geçin.

Evet, ancak bazi arkadaslar arastirma yapmadan konuyu kirletiyorlar. Umarim bu konu faydali olmustur.
"Bol FPS'ler ve mavi ekransiz gunler" :)

Hepsiburada Ryzen 7 1800X 1659 TL.
Sinerjide 1817 TL ayni islemci.
Stoklar bitmeden istediginiz parcalari alin arkadaslar :)
Not: Telefona gectim SS atamiyorum.
Not: Bazi arkadaslari etiketleyeyim de gorsunler konuyu.
@BERWAR @Neko @Silinen üye @Jira

Son düzenleyen: Moderatör:
Sahte indirimler gerçekten de.
upload_2017-12-20_22-14-42.png

Malum bu gece HB'nin indirimi var. Benim de sepetimde 4500 TL'lik PC vardı. Bakalım ne kadara düşmüş.
Not: Ekran kartı hariç. Stokta kalmamış. MSI RX580 Gaming X vardı. Onu da eklerseniz normalde 4600 TL'lik bir sistem.
Eki Görüntüle 272215
Tamam ne kadar indirim olmuş bir bakalım. İndirimli halini bir kaç saat önceki fiyatıyla karşılaştıracağım.
  • Ryzen 5 1400 780-790 TL idi tam olarak. 140 TL indirim.
  • Adata D40 RAM'lerimiz tam 942 TL idi. 95 TL indirm.
  • CM MasterBox Lite 5 500W kasamız 485-490 TL idi. 56 TL inirim.
  • Samsung 850 EVO 250 GB SSD'miz tam olarak hatırlamıyorum. Yanılmıyorsam 449 TL idi. 45-50 TL indirim.
  • MSI B350M Mortar anakartımız tam olarak 475 TL idi. 45 TL indirim.
  • Ekran kartı da aşağı yukarı 1600 TL ise ( 4 GB) 1500 yada 1400'e düşer. Yani 4600 TL'lik sistemimiz 4100-4200 civarına geliyor şu anki indirimle.
  1. HB'nin sitesinde PC bileşenlerinde %10 indirim olacağı yazıyordu ve evet gerçekten %10 indirim var. Hatta bazılarında daha fazla. Ama tekrar uyarıyorum. Sadece "En uzun gece indirimi"ndeki ürünler gerçekten %10 inmiş durumda. Diğer %6, %5 VS. yazanlar normal fiyatı. HB'nin aynı taktiği :D
Demem o ki arkadaşlar. Gerçekten %10 indirim var. Bu ürünleri baz alarak söylüyorum tabi. Başka ürünlerde de indirim olabilir bakınız. Hani fiyat yükseltip düşürme falan yok. Ancak dikkat edin en uzun gece indirimindeki ürünler gerçekten fiyat indirilmiş. Sistem toplayacak arkadaşların dikkatine.
Daha sonra toplayacaklaraysa söyleyeyim, böyle indirimleri bekleyin. Beklemek istiyorsanız tabi :) Çok sık olmuyor bu indirimler çünkü.

Umarım yardımım dokunmuştur.

Ryzen 5'i direkt aldım. EVGA'yı alsam mı diye düşünüyorum :)

Hepsiburada indirim değil bindirim yapar, anlayın artık.. Alacağınız ürünü belirlediyseniz ufak bir piyasa araştırmasıyla bu %10 indiriminden daha ucuza alabilirsiniz zaten.

Ben o piyasa araştırmasını 1 aydan beri yapıyorum. Bana Ryzen 5 1400'ü 648Ee kargo dahil satan site veya kuruluş söyler misiniz ? :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben o piyasa araştırmasını 1 aydan beri yapıyorum bana ryzen 5 1400 ü 648 e kargo dahil satan site veya kuruluş söyler misiniz ? :)

Tabiki de yok. En düşük 744+kargo:like:
Para olsa da alsak, birdahaki en uzun geceye artık.:mad:
Ayrıca HB gerçekten sağlam indirimler yapıyor. Çok alışveriş edenlere arada %20 indirim çıkarabiliyor. Bana göre TR'nin Amazonu gibi, bazı arkadaşlar haksızlık yapmış bence.

upload_2017-12-20_23-14-18.png

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı