Hepsiburada En Uzun Gece İndirimi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İndirim gerçekten de var arkadaşlar, Evga 6 GB 1060 bulmak imkansız başka yerlerde. Varsa da ben görmedim. 1300 TL'ye 3 GB ASUS, MSI vardı geçende.

Ama bazı ürünlerde başka satıcılarda daha ucuzu zaten varken, HB olan satıcıda, pahalı olabiliyor ama yine de kendi ürününde indirim yapmış. Araştırmak lazım, piyasayı biliyorsanız zaten, indirim varsa alırsınız, yoksa boş geçin.

Evet, ancak bazi arkadaslar arastirma yapmadan konuyu kirletiyorlar. Umarim bu konu faydali olmustur.
"Bol FPS'ler ve mavi ekransiz gunler"

Hepsiburada Ryzen 7 1800X 1659 TL.
Sinerjide 1817 TL ayni islemci.
Stoklar bitmeden istediginiz parcalari alin arkadaslar
Not: Telefona gectim SS atamiyorum.
Not: Bazi arkadaslari etiketleyeyim de gorsunler konuyu.
@BERWAR @Neko @Silinen üye @Jira

Son düzenleyen: Moderatör:

Ryzen 5'i direkt aldım. EVGA'yı alsam mı diye düşünüyorum

Hepsiburada indirim değil bindirim yapar, anlayın artık.. Alacağınız ürünü belirlediyseniz ufak bir piyasa araştırmasıyla bu %10 indiriminden daha ucuza alabilirsiniz zaten.

Ben o piyasa araştırmasını 1 aydan beri yapıyorum. Bana Ryzen 5 1400'ü 648Ee kargo dahil satan site veya kuruluş söyler misiniz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben o piyasa araştırmasını 1 aydan beri yapıyorum bana ryzen 5 1400 ü 648 e kargo dahil satan site veya kuruluş söyler misiniz ?

Tabiki de yok. En düşük 744+kargo
Para olsa da alsak, birdahaki en uzun geceye artık.
Ayrıca HB gerçekten sağlam indirimler yapıyor. Çok alışveriş edenlere arada %20 indirim çıkarabiliyor. Bana göre TR'nin Amazonu gibi, bazı arkadaşlar haksızlık yapmış bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…