Siz nasıl bir ahmaklık yapıyorsunuz anlamıyorum. Sizin ne yaranız var onu söyleyin o zaman başka konu aç ta söyle. Konu çöp oldu. İnsanlar indirim görecekken saçma sapan tartışma arıyorsunuz. Bu kadar ahmaklık yoktur hayatta. İndirimleri göremeyecek kadar körseniz, hiç konuya dahil olmadan çeker giderdiniz. Ha indirim yok kandırıyorlar diyorsanız kanıt sunarsınız. Bin tane kanıt sundum. Zaten adamlar parasını verip reklam veriyor. Technopat ana sayfaya bak. Bize ne hacet. Bu kadar da ahmaklık olmaz yani. Son sözüm yetti artık.
Benim yaram ne biliyor musun. Bir şeyleri kanıt olmadan körü körüne savunmak. Bilmediğini kabul edebilmek te erdemdir. Tabi Türkiye'de bilmiyorum sözcüğü olmadığı için tartışma bile yapamıyoruz adam gibi.
Hocam laptoplara bakın da indirim neymiş görün. Allah aşkına çok para vermeye razıysanız, garantisinde siteye güvenecek ve fazla para verip, inno diye marka alacaksanız buyrun alın. Sizi hiiiiiç tutan yok.
Müzayede kültürü olmadığı nereden belli. Kanıt sunarak tartışma yapmasını bile beceremiyoruz. Yani Türk insanı olarak bunu bile beceremiyoruz. Çok yazık gerçekten yazık.
8000 TL'ye adamlar Amazon'dan daha ucuz laptop satıyor. Bunlar da hala bindirim var diyor. Ya sabır!
Tabii 21. YY'da dünyanın düz olduğunu savunan adamları da gördü bu dünya. Ben niye şaşırıyorsam. Tamam bildiniz, indirim yok, 9 bin TL 8 bin den düşük. Fizik kuralları ters. Taaaamaamm. Hadi güle güle.