Hepsiburada En Uzun Gece İndirimi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yine bindirim yapmış Hepsiburada. Bazı ürünlerde (sayılı) indirim var. Ama geneli bindirim. Neredeyse indirim var denen her üründe ya yok ya da 20 TL indirim var. 20 TL indirime de Hepsiburada muhteşem indirim yapmış diyorsanız size bir iş bulalım.

Amazon'un satış sonrası müşteri hizmetleriyle Hepsiburada'nın desteğini karşılaştıracaksanız eğer, dalga geçiyor olmalısınız. Amazon'dan alacağınız ürünün garantisi Vatan Bilgisayar'dan daha geçerlidir, bunu altını çizerek ve içim rahat bir şekilde söyleyebilirim.

Ürüne bakarken Amazon.com satıcısını seçmemişsiniz. Amazon'da indirim olursa belirtilen miktarda düzgünce indirim yapılır, yalan olmaz. Ha, indirim olmadığı sürece ucuz satmak zorundalar mı? Hayır. Özellikle Dolar kuru 4'e dayanırken yurtdışından alacağınız ürünler de doğru orantılı olarak pahalılaşıyor. Ama Amazon.de'yi kullanıp ücretsiz kargo ile çok daha iyi fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Bilinmedik site, öyle mi? Bilinmedik marka, öyle mi? HIS ve Inno3D firmalarını bilmiyorsanız size XFX gibi firmaların modellerini atmamın bir anlamı yok. Gözünüzü Türkiye pazarı dışındaki ürünlere açmanız gerekecek.

Ama RX 550 için çok uzağa gitmenize gerek yok, buyurun 420 TL'ye "memesay" modeli. Bilinen marka olunca daha çok seversiniz belki. Sadece %4 indirim yaptıklarını belirtmişler.

MSI RX 550 AERO ITX 2G OC Radeon RX550 PCI-E16 3.0, 2GB/128bit GDDR5, HDMI, DVI, DisplayPort Ekran kartı - inventus

Hepsiburada'da aynı fiyat için %10 + %17 indirim oranına ihtiyacınız var. Çünkü kartın taban fiyatını doğru (!) almışlar. Bu fiyattan sattığı için Inventus'u övmem çünkü yapılması gereken, satıcı ahlakına uyan eylem budur.

Şimdi soru şu: Hangi site fiyatlar konusunda daha dürüsttür? Hangisinde bindirim söz konusudur?

Benim bilip bilmem önemli değil, siz iyi marka diyorsunuz diye inanacak değilim. O çok sevdiğin Amazon'a gir bak, İnno 3D diye marka kaç tane var. Ayrıca da hala en bilinmedik sitelerden fiyat alıp geliyorsunuz. Zeytin yağından kıl çeker gibi. Aferin bir tane bulmuşsun, o da kargosuyla yine 430'a gelir zaten. Yine de ucuz bulamadınız en dandik sitelerden aldığınız fiyalarla bile daha neyi tartışıyorsun. Senin kafana yatan varsa al yoksa alma. Bir daha soruyorum n11 çalışanı falan mısın. Nedir bu kin? Adamlar gayet güzel indirim yapıyor bana göre nokta. Daha iyi indirim buluyorsanız alın kullanın.

Evga alan ve kullananların yorumlarına bak kaç tane.
https://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_ss_c_2_9?url=search-alias=aps&field-keywords=evga+graphics+card&sprefix=evga+grap,undefined,291&crid=35PLED3AN13L2&rh=i:aps,k:evga+graphics+card
İnno alanlara bak. Sonra konuş. Çünkü bu ülkeler zengin ülkeler. Parasını basıp en kalitelisi olsun diyenler. Sorun çıkarmasın diyenler. Yani bir tecrübe meselesi. 1080 alan her halde 1 kişi, yorumlara göre.:yerlerde:
https://www.amazon.com/Graphics-Cards-Inno3D-Computer-Components/s?ie=UTF8&page=1&rh=n:284822,p_4:Inno3D

MSI'a da bak al; Tabi bütün dünya bilmiyor bir siz biliyorsunuz.
https://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_ss_c_1_10?url=search-alias=aps&field-keywords=msi+graphics+card&sprefix=MSI+graphi,aps,301&crid=2FRJUTH9YIPJ3&rh=i:aps,k:msi+graphics+card

XFX mi dedin? Kaç puan aldığına bak.

upload_2017-12-22_0-45-48.png

3fd2e0d3-89da-4558-8eab-1407bf8d59ff
MSI'da 4 yıldız var mı bak. Tabiki tek siz biliyorsunuz. 300-600-1000'lerce kişi bilmiyor kaliteyi.

upload_2017-12-22_0-47-32.png

Başka diyecek bir şey bulamıyorum. Ne diyeyim. Ne halin varsa gör.

Ocak ayında sistem toplamış biri olarak fiyatlar indirimde değil. 850 evo 380 TL alınıyordu benim zamanımda.

Al bu da ayrı bir dava. Arkadaş cahillik başa bela valla. Zombi sürüsü gibi öldürmek kolay da, çok olunca insan yoruluyor. Arkadaş kafan yerinde mi? Ocak diyorsun, Ocaktan beri dolar ne oldu haberin var mı senin. Ülkemizde her şeyin fiyatı durdu yerinde de bunlar çıktı değil mi?. Ya sabır.
Delirmemek elde değil.

Hadi trol arkadaşlar @Plyra bu arkadaşın mesajı beğenilmeyi bekliyor.

Hepsiburadadan alışveriş yapmasak yiyeceksiniz adamı. Kandıracaksınız. Adamlardan bir çay seti aldık, bir de başka satıcı, ilk gün bozuldu ürün, HB hizmeti berbat ya, sorgusuz sualsiz kod verdi, ücretsiz şekilde postaladık paramızı aldık. Hizmet kötü ya ondan dolayı söylüyorum.

Hepsiburada'da aynı fiyat için %10 + %17 indirim oranına ihtiyacınız var. Çünkü kartın taban fiyatını doğru (!) almışlar. Bu fiyattan sattığı için Inventus'u övmem çünkü yapılması gereken, satıcı ahlakına uyan eylem budur.

Ahlak konusuna gireceksek, bu ahlak falan değil, tamam senin işine geliyor ama, o ürünün bir piyasa fiyatı var. Rekabete aykırı. Ahlaktan konuşacaksak. Güçlü olan firmalar az kazançla kazanırken, zayıf firmalar kazanamıyor. HB olsun hepsi rekabete aykırılık yapıyor ahlaktan bahsedeceksek. Sanki bütün siteler 420 civarına satıyormuş gibi, "bu olması gerekenmiş" nerde gördün başka 420 civarı var mı?

:ROFL::ROFL::ROFL: 425,74+8,8=434,54
Daha çırpınıyorsunuz daha ucuzu yok mu diye? Onu bile bulamıyorsunuz.

upload_2017-12-22_1-9-47.png

Bunda da indirim yok değil mi? Size göre!

upload_2017-12-22_1-23-3.png

Çok sevdiğiniz Amazon'dan daha ucuza veriyor ya helal olsun HB. Tabi ben size laptopu alıp elinize versem de inanmayacaksınz çünkü. İnat etmişsiniz, ne yaptıysa HB.
upload_2017-12-22_1-29-29.png

Bunda da yok zaten bu indirim mi! Bu bindirim eyyyyy HB! Bizi kandıramazsın oyuna getiemezsin!

upload_2017-12-22_1-34-41.png

Körü körüne cahilliğe kıl olduğum için bu kadar üstüne gittim. Çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.

500 TL'lik ürüne %17 + %10 indirim yaptıktan sonra 15 TL kar ediyorsam bu bindirimdir, açık ve net. Bindirimi konu açmaya değer görüyorsanız bu sizin takdiriniz, kim çalışan oluyor? Ben ne halim varsa görmeye gidiyorum ama kazıklanmayacağım, teşekkürler.

Ne halin varsa gör, cahillik işte istediğin kadar kanıt sun olmaz!
Daha dandik dundik sitelerden bile, daha ucuzu bulamıyorsun, 15 lira indirim diyorsun. Kafa bi milyon her halde. O sitenin spot veya iade edilmiş ürün satmadığını nereden biliyorsun. Normalde 10 firmada 430 civarı olur da anlarım, 1 tane site bulabiliyorsun ne üdüğü belli değil.

Çok sevdiğiniz Amazon'dan daha ucuza veriyor ya helal olsun HB. Tabi ben size laptopu alıp elinize versem de inanmayacaksınz çünkü. İnat etmişsiniz, ne yaptıysa HB.
Nokta.

Eki Görüntüle 272354 Eki Görüntüle 272355
Atmayalım.

Yazdığım mesajı okumadınız değil mi?
Lütfen kötü söz söylemeden böyle yorum yapacaklar konudan uzaklaşsın ve kirletmesin. Dünden beridir uğraşıyorum güzelce anlatıyorum. Bazı ürünlerde neden indirim olmadığını da tek tek yazmışım. Anlamak istemiyorsanız uzak durun konudan.
Pardon anlayamadım? Sanırım mesajları okumayan sizsiniz. Üstelik neden bukadar kabardınız? Yoksa reklam yapmak gibi bir amacınız mı var da avukat kesildiniz?

Pardon anlayamadım? Sanırım mesajları okumayan sizsiniz. Üstelik neden bukadar kabardınız? Yoksa reklam yapmak gibi bir amacınız mı var da avukat kesildiniz?
Konu çöp oldu. İnsanlar indirim görecekken saçma sapan tartışma arıyorsunuz. Ha indirim yok kandırıyorlar diyorsanız kanıt sunarsınız. Bin tane kanıt sundum. Zaten adamlar parasını verip reklam veriyor. Technopat ana sayfaya bak. Bize ne hacet.

Benim yaram ne biliyor musun. Bir şeyleri kanıt olmadan körü körüne savunmak. Bilmediğini kabul edebilmek te erdemdir. Tabi Türkiye'de bilmiyorum sözcüğü olmadığı için tartışma bile yapamıyoruz adam gibi.

Yine bindirim yapmış Hepsiburada. Bazı ürünlerde (sayılı) indirim var. Ama geneli bindirim. Neredeyse indirim var denen her üründe ya yok ya da 20 TL indirim var. 20 TL indirime de Hepsiburada muhteşem indirim yapmış diyorsanız size bir iş bulalım.

Hocam laptoplara bakın da indirim neymiş görün. Allah aşkına çok para vermeye razıysanız, garantisinde siteye güvenecek ve fazla para verip, inno diye marka alacaksanız buyrun alın. Sizi hiiiiiç tutan yok.

Müzayede kültürü olmadığı nereden belli. Kanıt sunarak tartışma yapmasını bile beceremiyoruz. Yani Türk insanı olarak bunu bile beceremiyoruz. Çok yazık gerçekten yazık.

8000 TL'ye adamlar Amazon'dan daha ucuz laptop satıyor. Bunlar da hala bindirim var diyor. Ya sabır!

Tabii 21. YY'da dünyanın düz olduğunu savunan adamları da gördü bu dünya. Ben niye şaşırıyorsam. Tamam bildiniz, indirim yok, 9 bin TL 8 bin den düşük. Fizik kuralları ters. Taaaamaamm. Hadi güle güle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı