Hepsiburada eskiyi kapıda yenile süreci nasıl işler?

Shokikan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba geçtiğimiz cuma elimde bulunan S23 cihazımı Hepsiburada üzerinden eskiyi yenile kampanyasından yararlanarak iPhone 15'e geçirmek için başvuru yaptım. Yeni metot eklenmiş telefonu gelen kurye adresimde inceleyecek herhangi bir problem görmezse verilen teklifi onaylayıp cihazı alıp yeni cihazı bana verecek. Telefon pazar günü bulunduğum ilçe dağıtım şubesine gelmesine rağmen hala getirmediler. Dün başka kargolarımı getirdi arkadaş telefonu sordum yarın getireceğim iadeli teslimat olması nedeniyle gününden önce getiremiyorum dedi fakat bugün hala getirmedi dağıtıma çıktı mesajı bile gelmedi. Bu kampanyadan yararlanan oldu mu tecrübeleriniz nelerdir?

Şubeyi arayıp bilgi alabilirsiniz. Yoğunluk varsa akşam 18:00 saatine kadar işlem sürebiliyor.
Şube numarasını aradığımda müşteri hizmetleri çıkıyor ve bana son teslim tarihinin 21 i gözüktüğünü söylüyor. Dünkü arkadaş yarın getireceğim dedi normal teslim tarihi de bugün aslında ama getirmediler. Dağıtıma bile çıkmadı daha doğrusu kurye de olsa sorun değildi.

Şube numarasını aradığımda müşteri hizmetleri çıkıyor ve bana son teslim tarihinin 21 i gözüktüğünü söylüyor. Dünkü arkadaş yarın getireceğim dedi normal teslim tarihi de bugün aslında ama getirmediler. Dağıtıma bile çıkmadı daha doğrusu kurye de olsa sorun değildi.
Sorununuzu böyle açıkladınız mı?

Buradaki Hepsiburada şubesi nerede bilmiyorum ki.

Söyledim müşteri hizmetlerine anlıyorum ama yoğunluğa göre getireceklerdir dedi.

Hocam o zaman getireceklerdir, sadece sizin kargonuz yok. Akşama kadar çalışıyor adamlar. Akşam 7 de gelen kargom olduğunu bilirim. Heyecanınızı anlayabiliyorum ama çalışan adamların da durumunu anlamak gerek :D

Buradaki Hepsiburada şubesi nerede bilmiyorum ki.

Söyledim müşteri hizmetlerine anlıyorum ama yoğunluğa göre getireceklerdir dedi.

Burada şubesi yok sadece deposu var arkadaşlar.

Sadece deposu varsa yapacak bir şey yok hocam beklemekten başka bir çare yok. Getirirler en geç yarın.

Hocam o zaman getireceklerdir, sadece sizin kargonuz yok. Akşama kadar çalışıyor adamlar. Akşam 7 de gelen kargom olduğunu bilirim. Heyecanınızı anlayabiliyorum ama çalışan adamların da durumunu anlamak gerek :D

Sadece deposu varsa yapacak bir şey yok hocam beklemekten başka bir çare yok. Getirirler en geç yarın.
Yok ben anlıyorum arkadaşları zaten biliyorum yoğunluklarını dün yarın getireceğim dediği için biraz kafamda soru işareti oluştu. Birde yeni telefondan çok elimdeki telefona zarar gelecek diye korkuyorum :D

Beklemekten başka şansınız yok hocam.
Telefon numarasını bulduk hocam 2 kişiyiz bide adliyeye getirecek burada çalışıyoruz açarsa soracağız :D

Güncel olarak kendisine ulaştık başka ilçede dağıtım yaptığını yetişebilirse bugün getireceğini söyledi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı