Hepsiburada eskiyi kapıda yenile süreci nasıl işler?

Yok ben anlıyorum arkadaşları zaten biliyorum yoğunluklarını dün yarın getireceğim dediği için biraz kafamda soru işareti oluştu. Bir de yeni telefondan çok elimdeki telefona zarar gelecek diye korkuyorum :D

Telefon numarasını bulduk hocam 2 kişiyiz bir de adliyeye getirecek burada çalışıyoruz açarsa soracağız :D

Güncel olarak kendisine ulaştık başka ilçede dağıtım yaptığını yetişebilirse bugün getireceğini söyledi.

Doğrudur hocam :D telefona bir şey olmaz olmaz bugün bir şey gelir başına. Aman deyip ortalıkta bırakmayın bari xd.

Doğrudur hocam :D telefona bir şey olmaz olmaz bugün bir şey gelir başına. Aman deyip ortalıkta bırakmayın bari xd.
Valla getirmedi bu telefonlar iadeli olduğu için getmobilin istemine göre alıyorlarmış benimki 21 inde arkadaşımın telefonu yarın teslim edilecekmiş beklemekten başka çarem yok.

Kardeşim oynuyor akşamları ondan biraz çekiniyorum.

Merhaba geçtiğimiz cuma elimde bulunan S23 cihazımı Hepsiburada üzerinden eskiyi yenile kampanyasından yararlanarak iPhone 15'e geçirmek için başvuru yaptım. Yeni metot eklenmiş telefonu gelen kurye adresimde inceleyecek herhangi bir problem görmezse verilen teklifi onaylayıp cihazı alıp yeni cihazı bana verecek. Telefon pazar günü bulunduğum ilçe dağıtım şubesine gelmesine rağmen hala getirmediler. Dün başka kargolarımı getirdi arkadaş telefonu sordum yarın getireceğim iadeli teslimat olması nedeniyle gününden önce getiremiyorum dedi fakat bugün hala getirmedi dağıtıma çıktı mesajı bile gelmedi. Bu kampanyadan yararlanan oldu mu tecrübeleriniz nelerdir?
Selamlar Hocam, cihazı teslim aldınız mı? Süreç nasıl işliyor bende merak ediyorum, gelen kurye fiyat düşürmeye çalışıyor mu? Bir aydınlatırsanız sevinirim. Teşekkürler.

Selamlar Hocam, cihazı teslim aldınız mı? Süreç nasıl işliyor bende merak ediyorum, gelen kurye fiyat düşürmeye çalışıyor mu? Bir aydınlatırsanız sevinirim. Teşekkürler.
Aldım hocam gelen arkadaş telefona baktı kısaca sonra imeiyi doğruladı ve telefonu sıfırlayıp teslim ettim toplamda 10 dakika sürdü herhangi bir fiyat düşürme olmadı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı