Hepsiburada eskiyi kapıda yenile süreci nasıl işler?

Doğrudur hocam telefona bir şey olmaz olmaz bugün bir şey gelir başına. Aman deyip ortalıkta bırakmayın bari xd.

Doğrudur hocam telefona bir şey olmaz olmaz bugün bir şey gelir başına. Aman deyip ortalıkta bırakmayın bari xd.
Valla getirmedi bu telefonlar iadeli olduğu için getmobilin istemine göre alıyorlarmış benimki 21 inde arkadaşımın telefonu yarın teslim edilecekmiş beklemekten başka çarem yok.

Kardeşim oynuyor akşamları ondan biraz çekiniyorum.

Bugün yasak geldi

Selamlar Hocam, cihazı teslim aldınız mı? Süreç nasıl işliyor bende merak ediyorum, gelen kurye fiyat düşürmeye çalışıyor mu? Bir aydınlatırsanız sevinirim. Teşekkürler.

Selamlar Hocam, cihazı teslim aldınız mı? Süreç nasıl işliyor bende merak ediyorum, gelen kurye fiyat düşürmeye çalışıyor mu? Bir aydınlatırsanız sevinirim. Teşekkürler.
Aldım hocam gelen arkadaş telefona baktı kısaca sonra imeiyi doğruladı ve telefonu sıfırlayıp teslim ettim toplamda 10 dakika sürdü herhangi bir fiyat düşürme olmadı.

İfadeler: amR
Aldım hocam gelen arkadaş telefona baktı kısaca sonra imeiyi doğruladı ve telefonu sıfırlayıp teslim ettim toplamda 10 dakika sürdü herhangi bir fiyat düşürme olmadı.
Anladım hocam, bende katılmayı düşünüyorum da. Hızlı desteğiniz için teşekkürler.

Anladım hocam, bende katılmayı düşünüyorum da. Hızlı desteğiniz için teşekkürler.
Rica ederim hocam bende pek müşteri deneyimi bulamadım forumlarda bu konuda o yüzden bilgilendirmek önemli şimdiden güle güle kullanın cihazınızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…