Hepsiburada farklı satıcıdan telefon alınır mı?

Abdn Can

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba herkesin bildiği bir site olan HB'dan 2 adet telefon alacağım. Aşağıya linklerini bırakıyorum;

https://www.hepsiburada.com/realme-10-256-gb-8-gb-ram-realme-turkiye-garantili-beyaz-p-HBCV000044YEJ3?magaza=İÇKALE

https://www.hepsiburada.com/realme-...arantili-beyaz-p-HBCV00004CXMQR?magaza=TekCep

Gördüğünüz gibi satıcılar farklı ve orijinal Hepsiburada değil.

Ama satıcıların puanları yüksek daha önce de yorumlara baktığımda birçok kişiye ürün göndermişler. Şimdi aklımdaki soru şu buradan kayıtsız yurt dışı kaçak bir cihaz gelme ihtimali var mı?
Biliyorsunuz 15 gün iade süreside kalktı gerekçesiz iade edemiyoruz ürün kaçak gelirse satıcıları iadeyi kabul etmezse ne yapmak lazım?

Mesela ürün aldım diyelim 1 yıl kullandım 1 yılın sonunda IMEI kopyalandı diye bir mesaj geldi aldığım satıcıya ulaşmak istedim sayfasını kapatmış gitmiş. Burada nasıl bir çözüm bulabilirim Hepsiburada yardımcı olur mu?

Bu kadar korkuyorsan mağazalardan al diyebilirsiniz ama büyük mağazalarda bu telefonun stokları çoktan bitmiş çünkü 2020 çıkışlı bir telefon anca internette bulunuyor siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?

Ne gibi bir sorun yaşayabilirim sizce? Tecrübeli kişiler yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok riskli hocam ya. Yinede siz bilirsiniz. Ben alacak olsam Tekcep'ten alırdım 5 yıldır açık mağaza diğeri yeni kurulmuş.
1737143415446.png

1737143427041.png

tekcep satıcısından alınan cihaz yorumlara göre bu şekilde gelmiş hocam.

Dosya Ekleri

• 1737143432744.png
    1737143432744.png
    851,8 KB · Görüntüleme: 37
Tekcep'te sicili kabarık çıktı bence hiç bulaşmayın. Direk resmi mağazalardan başka bir 10 bin tl bandı telefona bakın.

Eki Görüntüle 2400212
resmi mağazalarda hiçbir şekilde stok yok normal telefonculara hiç güven olmuyor nasıl yapacağımı şaştım kaldım ürün şu an sadece internette var birde a101de gözüküyor ama 256 versiyonu gözükmüyor ordada stok sorgulatıp a101den alsam nasıl olur

resmi mağazalarda hiçbir şekilde stok yok normal telefonculara hiç güven olmuyor nasıl yapacağımı şaştım kaldım ürün şu an sadece internette var birde a101de gözüküyor ama 256 versiyonu gözükmüyor ordada stok sorgulatıp a101den alsam nasıl olur
A101 den alabilirsin

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı