S Sir Yılmaz Hectopat Katılım 21 Mart 2020 Mesajlar 61 29 Aralık 2023 #21 Hayır, siparişlerim kısmındaki fatura eski. Düzenlenmiş olan sadece e-postama geldi.
B batuhandivrik Megapat Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 456 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2024 #22 Sir Yılmaz dedi: Hayır, siparişlerim kısmındaki fatura eski. Düzenlenmiş olan sadece e-postama geldi. Genişletmek için tıkla... Hocam benim faturam hala gelmedi de bir şey soracağım size eski faturanız ile yeni faturanızdaki belge numarası kısmı aynı mı?
Sir Yılmaz dedi: Hayır, siparişlerim kısmındaki fatura eski. Düzenlenmiş olan sadece e-postama geldi. Genişletmek için tıkla... Hocam benim faturam hala gelmedi de bir şey soracağım size eski faturanız ile yeni faturanızdaki belge numarası kısmı aynı mı?
B batuhandivrik Megapat Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 456 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2024 #24 Sir Yılmaz dedi: Hayır, aynı değil. Genişletmek için tıkla... Fatura tarihiniz değişti mi peki?
S Sir Yılmaz Hectopat Katılım 21 Mart 2020 Mesajlar 61 2 Ocak 2024 #25 batuhandivrik dedi: Fatura tarihiniz değişti mi peki? Genişletmek için tıkla... Sipariş tarihi kısmı değişmedi ama düzenleme tarihi değişti.
batuhandivrik dedi: Fatura tarihiniz değişti mi peki? Genişletmek için tıkla... Sipariş tarihi kısmı değişmedi ama düzenleme tarihi değişti.
B batuhandivrik Megapat Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 456 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2024 #26 Sir Yılmaz dedi: Sipariş tarihi kısmı değişmedi ama düzenleme tarihi değişti. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam peki son olarak siz ne zaman almıştınız ürünü?
Sir Yılmaz dedi: Sipariş tarihi kısmı değişmedi ama düzenleme tarihi değişti. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam peki son olarak siz ne zaman almıştınız ürünü?
S Sir Yılmaz Hectopat Katılım 21 Mart 2020 Mesajlar 61 2 Ocak 2024 #27 batuhandivrik dedi: Anladım hocam peki son olarak siz ne zaman almıştınız ürünü? Genişletmek için tıkla... 22 Kasım.
batuhandivrik dedi: Anladım hocam peki son olarak siz ne zaman almıştınız ürünü? Genişletmek için tıkla... 22 Kasım.
B batuhandivrik Megapat Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 456 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2024 #28 Sir Yılmaz dedi: 22 Kasım. Genişletmek için tıkla... Ben 18 Kasım da aldım hala düzeltmediler şaka gibiler gerçekten... Şikayetvar da şikayet oluşturdum bakalım.
Sir Yılmaz dedi: 22 Kasım. Genişletmek için tıkla... Ben 18 Kasım da aldım hala düzeltmediler şaka gibiler gerçekten... Şikayetvar da şikayet oluşturdum bakalım.