Elektronik Hepsiburada GameGaraj laptoplarda indirim

5060 ve 5070 lerdede hep QHD ekran var 8 GB VRAM ve mobil olması sebebi ile ben mantıksız buluyorum o ekranı 1080P'ye düşersekte normal 1080p ekrandan daha kötü görünüyor sonra piksel karşılığı olmadığı için.

Yani kaliteli panelin olması bile dert gibi bir şey oldu bu :D. Dediğim gibi beklentiye göre ürün almak en mantıklısı. Eğer QHD de yüksek performans bekleniyorsa paraya biraz daha kıymak lazım gibi. He isteyen ekstra 1080p monitöre takar ama pek anlamı olmaz.

Yani kaliteli panelin olması bile dert gibi bir şey oldu bu :D. Dediğim gibi beklentiye göre ürün almak en mantıklısı. Eğer QHD de yüksek performans bekleniyorsa paraya biraz daha kıymak lazım gibi. He isteyen ekstra 1080p monitöre takar ama pek anlamı olmaz.

Beklenti dediğiniz gibi ama mobilde QHD işine girilecekse minimum 5070 Ti gözüyle bakıyorum ben 5060'lar falan FHD kartı kesinlikle mobil cihazlar zaten bunlar ne performans olacakki masaüstü değil sonuçta.
QHD değil de ekran 1200p veya 1080P'ye düşürülüp laptopun genel fiyatına iyileştirme yapsalar cok aşırı mantıklı hareket olur.

Beklenti dediğiniz gibi ama mobilde QHD işine girilecekse minimum 5070 Ti gözüyle bakıyorum ben 5060'lar falan FHD kartı kesinlikle mobil cihazlar zaten bunlar ne performans olacakki masaüstü değil sonuçta.
QHD değil de ekran 1200p veya 1080P'ye düşürülüp laptopun genel fiyatına iyileştirme yapsalar cok aşırı mantıklı hareket olur.

Yani ek model olarak çıkabilir gibi. En azından RTX 5060 için falan.

RTX 2070 Super ile G65B monitör kullanıyorum 2K da her oyunu sorunsuz oynuyorum 8 GB VRAM tüketmesi çok zor 2K da RTX vs belki devreye girerse dediğiniz muhabbet olur belki.

İndirim genel olarak bilgisayar ürünlerinde çoğu laptopta var ancak GameGaraj laptoplar dikkatimi çekti bazıları satıldığı en düşük fiyata inmiş.
Fazlasıyla dikkat çekici olanlar GameGaraj laptoplar oldu benim için. Özellikle Intel tabanlı olanlar piyasasının altına inmiş sayılır. Değerlendirilebilir gibi duruyor. Diğer markalara çok göz atmaya fırsatım olmadı mantıklı gördüğünüz varsa ekleyin herkes yararlansın.

Taksitli olduğu için 40kya kadar bütçem var alabilecegim en iyisi hangisi olur?

Taksitli olduğu için 40kya kadar bütçem var alabilecegim en iyisi hangisi olur?

Fiyat avantajı kalmadı hocam. 42K ya RTX 5050 olan vardı normalde indirim bitti maalesef. RTX 3060 modeller veya RTX 4050'ler ne kadar iyi bilemiyorum fiyatını bile hak etmiyor olabilirler.

2 kere r9t3D modelini aldim ikisi de arizali geldi. Oyunlarda isinip kapaniyordu. İkisini de iade ettim bir daha da bulasmayi dusunmuyorum. Kasa ve sogutma kalitesinde ciddi sorunlar yasayan insanlar var fazlasiyla. Iyi arastirin derim. Alacak olan da kesinlikle iadede sorun cikarmayan bir yerden alsin cunku cogu cikariyor. Ama ben tavsiye etmiyorum, MSI veya ASUS muadilleri onerimdir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı