Elektronik Hepsiburada GameGaraj laptoplarda indirim

Haklı olabilirsiniz hocam. O kadar üst seviye Donanım Arşivi'nin videosunda da ısınıyordu. Biraz daha giriş seviyelerinde o kadar sıkıntı yok sanırım.

Zaten ciddi anlamda yoğun oyun oynacak bir insanın MSI ve ASUS dışına çıkması mantıklı gelmiyor Monster laptoplarda bakır blokları gördükten sonra bunu daha iyi anlamıştım. Bazı arkadaşlar aynı özellik daha ucuz diye garip markalara yöneliyorlar ama aslında diğer markanın tasarım ve soğutma alanındaki ilerlemenin farkına bile varamıyorlar. Bu arada MSI ve ASUS örneğini verdim ama farklı markaların üst düzey laptopları da iş yapabilir örnek Acer Nitro.

45W tgpli MSI'lerden mi bahsediyorsun kral.

45W tgpli MSI'lerden mi bahsediyorsun kral.
bende vector 16 5080 modeli var ondan memnunum en azindan. Asus rog 5070ti modeli de baya iyi. Alt segmentlerde fiyat-performans oranina bakmalisin ayni performansi vermez zaten. Ama gamegarajin ust segment bilgisayarlari abartildigi kadar iyi degil ve ileride ne sorunlar cikarabilir kimse bilmiyor daha yeni cikti piyasaya, rahat rahat tavsiye edilcek bir laptop degil yani.

Hocam Raider - Titan - ROG serilerinden bahsediyorum. Bana sorarsanız ben saydığım modeller dışında bu markalardan başka model almam.

MSI Vector modelini begenmiyor musun? Biraz sesli calistigini soyleyenler var onun disinda sorun yasayan gormedim ust segment modellerinde.

Hocam Raider - Titan - ROG serilerinden bahsediyorum. Bana sorarsanız ben saydığım modeller dışında bu markalardan başka model almam.
40-50k bandında ve altında adam akıllı laptop bulmak gerçekten işkence, 4060lı nitro 16 vardı o da 60lara dayandı ki hakkı o kadar değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…