Hepsiburada'dan almış olduğum S23 FE ürünümü şarjının aşırı hızlı gitmesi ve ısınması yüzünden Aras Kargo ile iadeye gönderdim. Ürünüm kargoda karışıyor satıcıya farklı ürün gidiyor ve iade reddediliyor. Hepsiburada ne arıyor ne soruyor sadece oyalıyorlar.
Ne yapabilirim? Nereye şikayet edebilirim? Bari ürünümü gönderin diyorum iletiyorum falan diyorlar arayan soran yok.
Hepsiburada'dan almış olduğum S23 FE ürünümü şarjının aşırı hızlı gitmesi ve ısınması yüzünden Aras Kargo ile iadeye gönderdim. Ürünüm kargoda karışıyor satıcıya farklı ürün gidiyor ve iade reddediliyor. Hepsiburada ne arıyor ne soruyor sadece oyalıyorlar.
Ne yapabilirim? Nereye şikayet edebilirim? Bari ürünümü gönderin diyorum iletiyorum falan diyorlar arayan soran yok.
iPhone ile alakası yok performansı gayet iyiydi ama batarya aşırı hızlı bitiyordu. İade olursa yurt dışı S23 Ultra almayı düşünüyorum. Olmaz ise zararına satarım.
Benim bir ürünüm de onların depolarında kayboldu. 22 gün uğraştım. Şikayet dilekçeleri, her gün aramalar derken 22. günde THH başvurusu yapmaya giderken ücret iademi aldım. Bezdirmekten başka yolunuz yok. Her türlü şikayet sitesine de yazın.