Hepsiburada güvenilir midir?

240702

Kilopat
Evet başlıktaki gibi, hayatımda ilk defa Web'den alışveriş yapacağım. Mouse pad almam gerek. Dışardan kazıklanmaktan sıkıldım. Hepsiburada'dan güzel bir mouse pad buldum. Güvenilir midir? Paycell, İninal gibi kartlar ile ödeme gerçekleşir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet başlıktaki gibi, hayatımda ilk defa Web'den alışveriş yapacağım. Mouse pad almam gerek. Dışardan kazıklanmaktan sıkıldım. Hepsiburada'dan güzel bir mouse pad buldum. Güvenilir midir? Paycell, ininal gibi kartlar ile ödeme gerçekleşir mi?

Konunun troll olmadığına inanarak, güvenilirdir mümkündür.

Hocam cidden troll değil. Bilgim olmadığı için söylüyorum. Hep dışarıdan alışveriş gerçekleştirdim.

Sorun yok zaten cevabı arkadaşlarla birlikte belirttik. Şimdiden hayırlı olsun ürününüz.

Güvenilir. Merak etmeyin oradan birçok kez alışveriş gerçekleştirdim. Hiçbir sıkıntı yaşamadım.

Güvenilirdir hocam sorunsuz alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.
Güvenilir ama satıcının hepsiburada olmasına dikkat et.
Bu biraz yanlış olmuş hocam Hepsiburada dışında bir çok farklı satıcıdan ürün aldım sorun yaşamadım aldığım ürünlerde ortalama 6,5 mağaza puanına sahip satıcıda oldu 9,9'da.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı