Bilgisayardan PS5'e geçilir mi?

Coop multi oyunlardaki kaliteli ortam, bazı çıkan oyunlara erken erişim ve eve misafir geldiğinde 2 kolla konforlu bir oyun deneyimi için geçilebilir onun dışında PC'yi oyun dışında kullanıyorsanız, internete falan telefonla değil de bilgisayar ile bağlanıyorsanız zaten mantıksız bir hareket olur PC yükseltmesi ve 1 adet Dualsense benzeri oyun kolu almanız daha iyi olur.

8-9 yıldır PC kullanıyorum, artık eskisi kadar tat almıyorum. PC'yi satıp PS5 alasım var, bir yandan da hiç alasım yok. Eğer pişman olursam 1 sene içinde tekrar bir bilgisayar alabilirim. Şu an ekran başındayken hiçbir şey sarmıyor, ne oyun ne bir şey. Tek sevdiğim şey Discord orta mıydı, o da dağıldı. Ne yapmam gerek, çok kararsızım.

Bu kadar PC'den soğumuşken kendinizi zorla oturtmayın o masada hocam. Satın ve PS5 alın. Deneyin, zaten ülkemizde PS konsolların piyasası gayet hızlı ve çok fazla değer kaybı olmadan satılabiliyor. Sevmezseniz zaten PC alabilirmişsiniz tekrar ve sevmeseniz bile en azından döndüğünüzde PC'yi özlemiş hâlde olursunuz her türlü bugünden PS5 almanız mantıklıdır.

Geçilmez. İngiltere'den Afganistan'a göc etmek gibi söyledigin şey.

Son düzenleyen: Moderatör:
GTA 6 oynayacaksan geçebilirsin.
Bunu saçma buluyorum artık. PC portunu max 1 sene içinde alacağımız oyunlardan birisi kendisi. Eskisi gibi zar - zor konsoldan PC'ye upgrade etmiyorlar ki oyunu. Hele Rockstar'ın sırf bunun için ayırdığı paraya bakarsakta 1 yıldan bile daha kısa sürecektir diyorum ben.

Bunu saçma buluyorum artık. PC portunu Max 1 sene içinde alacağımız oyunlardan birisi kendisi. Eskisi gibi zar - zor konsoldan PC'ye upgrade etmiyorlar ki oyunu. Hele Rockstar'ın sırf bunun için ayırdığı paraya bakarsakta 1 yıldan bile daha kısa sürecektir diyorum ben.

Niye saçma olsun, herkes sizin kafanızdaki gibi davranmak zorunda değil, çıktığı gibi oyuna başlamak istemek saçma değildir. Ayrıca mesele port meselesi değil en az iki sen sonra PC'ye gelecek. Bu kadar uzun soluklu oyun platform olarak zamana yayarak çıkar.

Son düzenleme:
Sırf şu oyun için yüzüne bakmayacağım bi' konsol alacağım ona çok üzülüyorum.

Bence almayın hocam.

Bende almayı düşünüyordum ama gereksiz masrafdan başka bir şey değil.

PS5 ve GTA 6 30 bin TL masraf olacak size.

Boşu boşuna almış olacaksınız tüm dünya oynasın biz ne yapalım dünyanın sonu mu ki.

En iyisi 1 yıl beklemek bende öyle yapacağım.

8-9 yıldır PC kullanıyorum, artık eskisi kadar tat almıyorum. PC'yi satıp PS5 alasım var, bir yandan da hiç alasım yok. Eğer pişman olursam 1 sene içinde tekrar bir bilgisayar alabilirim. Şu an ekran başındayken hiçbir şey sarmıyor, ne oyun ne bir şey. Tek sevdiğim şey Discord orta mıydı, o da dağıldı. Ne yapmam gerek, çok kararsızım.

Satıp almak mantıklı değil hocam.

Niye saçma olsun, herkes sizin kafanızdaki gibi davranmak zorunda değil, çıktığı gibi oyuna başlamak istemek saçma değildir. Ayrıca mesele port meselesi değil en az iki sen sonra PC'ye gelecek. Bu kadar uzun solukluk oyun platform olarak zamana yayarak çıkar.

Abartmayın o kadar da değil.

Oyunun Online tarafından haberiniz yok herhalde.

En az iki sene falan sürmez Max 1 yıl.

Bence almayın hocam.

Bende almayı düşünüyordum ama gereksiz masrafdan başka bir şey değil.

PS5 ve GTA 6 30 bin TL masraf olacak size.

Boşu boşuna almış olacaksınız tüm dünya oynasın biz ne yapalım dünyanın sonu mu ki.

En iyisi 1 yıl beklemek bende öyle yapacağım.

Satıp almak mantıklı değil hocam.

Abartmayın o kadar da değil.

Oyunun Online tarafından haberiniz yok herhalde.

En az iki sene falan sürmez Max 1 yıl.
Online tarafı PC'ye gelmeden bir ay önce çıktı, konsol ile pc arasında 19 ay vardı. 2027 sonbaharda gelse PC sahipleri 2029'da kavuşur oyuna. Hiç önemli değil gerçekten değmez PS5'e geçmeye :):).

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı