Şans işi değil satıcı direk olarak HepsiBuradaİnternetten alışverişlerimin çoğunu Hepsiburada'dan yapıyorum, bir sıkıntı yaşamadım. Bu biraz da şans işi ama için rahat olsun yine de. Herhangi bir sorunda hemen ilgileniyorlar zaten. Tavsiyemdir.
Şans işi değil satıcı direk olarak Hepsiburada.
Oyun oynamak için fena bir bilgisayar değil. Arkadaşınız için 512GB depolama yeterliyse gönül rahatlığıyla alınabilir.Peki PC nasıl önerir misiniz?
SDBDFBDFB güzelmiş knk internetten cips almak heralde ileride masadaki kumandayıda kargo ile getirticez. dhsjGeçen yıl kampanya yapmıştı. 1 TL'lik cipslerin içinden 75 TL çek çıkma şansı vardı bana çıktı. O zaman alışveriş yaptım. 2 günde geldi sorunsuz. Güvenebilirsin.
Sdbdfbdfb güzelmiş kanka internetten cips almak herhalde ileride masadaki kumandayı da kargo ile getirticez. Dhsj.
Pardon knk bende cipslerin içinden çıkan 75 kr lik şeylerden sandım o zaman mantıklı o zmaan görsem bende yapardım.Yanlış anlamışsın. 1 TL'lik cipsten 75 TL'lik çek cıktı onla alışveriş yaptım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.