Hepsiburada güvenli mi?

Mustafa Kırık

Hectopat
Herkese iyi akşamlar. Ben Hepsiburada.com'dan alışveriş yapacağım ama kredi kartından fazla çekecekler diye korkuyorum ya da kredi kartı bilgilerimi çalmalarından korkuyorum. Ürünü getirmeme gibi ya da bozuk getirme başka bir ürün getirme vs gibi durumları var mı ve garantili mi? Beni bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim. Çünkü şimdi alışveriş yapmak istiyorum. Şimdiden teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
@Bungo Baggins nickli arkadaşa hak veriyorum. O kadar boş konular açılmaya başlandı ki sosyalde yakında "Kasadaki tuşa bassam ne olur?" gibi sorular gelecek diye korkuyorum. Artık konu açmadan önce birazcık araştırma yapın konu kirliliği konu kalabalığı yapmayı kesin. Gereksiz ileti cezası almak istemediğimden dolayı söyleyeyim Hepsiburada en güvenilir alışveriş sitesidir.

Rahatlıkla yapabilirsin, zamanında ailem Hepsiburada'ya hiçbir şekilde güvenmezlerdi bende İninal kartım ile alışveriş yaptım o günden beri güveniyorlar hatta birçok şeyi artık oradan almayı bile düşünüyorlar. Sana kesinlikle tavsiye ederim. Ama mağaza puanına bakman gerekecek. Eğer ki puanı 9.0'dan yüksek ise güvenebilirsin. Zaten internet alışverişinde mağaza puanı çok önemli.

Bu soru biraz saçma, Türkiye'nin en eski online alışveriş sitelerinden biri. Dilerseniz sitenin çalışma prensibini anlatayım: Bir ürün seçtiniz, satın al dediniz, kredi kartı bilgilerinizi girdiniz ve işte tam burada kartınıza bağlı olan banka devreye girdi. Banka zaten kredi kartınıza birşey yapmaz yani Hepsiburada sizin kart bilgilerinizi göremiyor, sadece alışverişte aracılık yapıyor. Zaten Hepsiburada kart bilgilerinizi görse bile bişey yapmaz en güvenli sitelerden birisi. Sonuç olarak içiniz rahat olsun gönül rahatlığıyla alışverişinizi yapabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı