Hepsiburada Hakkımı Korumuyor

Bence yüklenebilir, konudan bağımsız.
Uygulamanın internet üzerinden APK dosyası indirilerek yüklenmesi denenebilir.
Valla bilemiyorum dostum 2016 model bir telefona bile play storedan indirip çalıştırabiliyorken 2022 çıkışlı bir telefonda çalıştıramadık.
Reeder iyi bir marka değil, lisansları eksiktir. Zaten “2022 çıkışlı” olarak gözüküyor olsa da 100 dolara cep telefonu alıyorsunuz.

Valla bilemiyorum dostum 2016 model bir telefona bile play storedan indirip çalıştırabiliyorken 2022 çıkışlı bir telefonda çalıştıramadık.
Bazi modellerde oluyor, marka veya sürüm fark etmeksizin. APK ile kurarsaniz, calisacaktir. Tabi acil ise deneyin

Geçmiş olsun klasik HB. Amazon'un çeyreği olamadılar ve olamayacaklar da. 3 kuruş fazla verip Amazon'u tercih ediyorum.
Hak ve HB o kadar tezat kelimler ki...

Bazi modellerde oluyor, marka veya sürüm fark etmeksizin. APK ile kurarsaniz, calisacaktir. Tabi acil ise deneyin
APK ile alakalı olduğunu sanmıyorum, ''Diğer uygulamaların üzerinde çalıştır'' izni istiyor uygulama ancak telefonda ''Bu uygulama telefonunuzu yavaşlatacağı için izin verilmiyor'' uyarısı alıyoruz.

Geçmiş olsun klasik HB. Amazon'un çeyreği olamadılar ve olamayacaklar da. 3 kuruş fazla verip Amazon'u tercih ediyorum.
Hak ve HB o kadar tezat kelimler ki...
Aynen öyle bundan sonra Amazon da Amazon..

Ben hiç yüklenmiyor sanmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…