Hepsiburada hasarlı kutu

Merhabalar aldığım oyuncu mousesinin kutusu patlak yırtık geldi ama mouse sağlam. Ben bu şekilde kabul etmiyorum ama Hepsiburada'yi arayınca tutanak lazım diyor. Kargocularda bizden yana sorun yok diyor. Allah'tan video kaydı aldım şimdi ne yapmam gerek?

Hepsiburada ile alakalı bir şey olduğunu sanmıyorum kargocular atarken kutuyu yıpratmışlar demek ki iade talebi oluşturun ve geri gönderin zaten video kaydınız da var iade yi kabul ederler eğer etmezlerse tüketici heyetine falan başvurun ama bir kutu için bu kadar uğraşılır mı bilemem.

Malesef hb hakli benim paket sağlamdı içi eksikti geri ödeme yapmadılar

Hocam bugün haberde izledim kargocu basket atar gibi kargoları kargo arabasına "üçlük" atıyordu. Hepsiburada'dan kaynaklı değildir diye düşünüyorum. Önce kargo firması hakkında, sonra da hepsiburada hakkında THH'ye başvurun.

Kargocular kutunun sağlam olmadığına dair tutanak tutması gerek. Gevşekler yanında o tutanakları bile taşımadıklarından dolayı o cevabı vermişlerdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…