Hepsiburada iade nasıl yapılır?

Mor Fasulye

Kilopat
Yer
Ankara
Arkadaşlar, Hepsiburada'dan bir ürün aldım. Ne üründe ne de ürünün kutusunda bir sıkıntı var. Ama bu kargo paketini yırttım. Böyle bir durumda iade edebilir miyim? Sadece ürünü ve kutusunu versem iade kabul olur değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, Hepsiburada'dan bir ürün aldım. Ne üründe ne de ürünün kutusunda bir sıkıntı var. Ama bu kargo paketini yırttım. Böyle bir durumda iade edebilir miyim? Sadece ürünü ve kutusunu versem iade kabul olur değil mi?
Kabul olur ben anakart aldım kocaman kargo paketini çöpe attım benimkini aldılar ama kargocu bana normal şartlarda bunu almamam gerek çünkü paketi yok dedi yinede talebim kabul olmuş param iade edildi sizinkini de kabul ederler.

Uygulama veya web siteleri aracılığı ile kolay iade oluşturuyorsun. Kargo görevlisi adresinden gelip ürünü teslim alıyor. Takip edebiliyorsun bu noktada yine. Ürün Hepsiburada'ya veya satıcıya ulaştıktan sonra, iade işlemi için kontroller yapılıyor. İade kabul edilirse, iade veya değişim hangisini istersiniz diye soruyorlar. Seçimine göre işlem gerçekleşiyor. Toplam süreç, kargo operasyonları dahil 1 haftayı geçmiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı