Hepsiburada iade reddedildi

Hepsiburada'dan 04.08.21 tarihinde sipariş ettiğim Razer Viper Mini Oyuncu Faresi 06.08.21 tarihinde elime ulaştı. Ürünün kutusunu narince açıp en fazla 15 dakika test ettikten sonra aynı şekilde paketleyip ertesi gün iade talebi oluşturup kargoladıktan 4 gün sonra bir sorunla karşılaştım:

Ürünün kutusunun hasar aldığı ve bandın açıldığı sebebiyle iade alınmıyor. Halbuki ben ürünü aynı şekilde paketlemiştim, satılabilirliğini bozmadım. Bandı açmadan ürünü açıp test etme şansım da yoktu. Sizce iade etmem mümkün müdür? Tek çare THH midir?

NOT: Resimleri satıcı yükledi.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20210810_222222_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    Screenshot_20210810_222222_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    31,8 KB · Görüntüleme: 248
  • Screenshot_20210810_222220_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    Screenshot_20210810_222220_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    44,1 KB · Görüntüleme: 222
Son düzenleyen: Moderatör:
Ürünün kutusunun üstünde iade ile ilgili bazı yazılar yazar. Örneğin; kulak içi kulaklıklarda kullanılması halinde iade alınmaz, bu bilgi kutunun üzerinde bir etikette yazar.

Bunun gibi bir ibare var mıydı?

HB bir yerlerinden kanun(!) uydurduğu için maalesef ki iade de sıkıntı ediyor. Geçen oğluma tablet aldım, şarj sıkıntısı vardı HB iade talep ettim kabul etmediler. Firma ile görüştüm ve iade ettim. Tek çözüm THH gibi duruyor.

Mouse hijyen ürünü kapsamına girmiyor, ayrıca fotoğraflara göre ürün hala satılabilir.

Hepsiburada'nın kendi politikasında mouse cayma hakkı kapsamında, ürünün kutusunda bir hasar göremiyorum, hala satılabilir. Ayrıca mouse mühürü açılsa bile cayma hakkı kapsamında.

1628626280672.png

Bu durumda önce hb ile görüşün ve durumu anlatın, uzlaşamazsanız THH'ye başvurun. Haklısınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı