Hocam benim anlamadığım , firmanın zihniyeti , daha önceki mesajlarda da yazdım ben çok yerden ürün sipariş ettim , hep sorunsuz iade kullandım ve sorunsuz hesabıma yattı param , Şimdi ben bu firmayı neden bir daha kullanayım ? , derim ki 100 lira fazla olsun kafam rahat olsun gider başka siteden alırım , en son bimeks ile böyle anlamsız bir durum yaşamıştım , stokta olmayan ürünü sattılar sonra iademide hiç yapmadılar , 7-8 ay iade için uğraştım netice yok , ahım tutmuş olmalı ki pes ettikten bir kaç ay sonra battılar
, İnşallah alıcam iademi bu sefer , ve kasa toplama kararı almıştım tüm malzemeleride hepsiburada üzerinden seçmiştim , şimdi hepsini teker teker başka sitelerden alıyorum , 1 kişinin protestosundan nolucak ki diyeceksiniz , e elimden gelen bu , Kumsala vurmuş deniz yıldızlarını atan misali
Ha bu arada ürünü teşir ürünü olarak satsa bile firma kar eder çünkü ben 3500 liraya almışım şuan sıfır fiyatı 5000 olmuş teşir sat 4500-4000 ne yine karda komik ama gerçek
Msı ve yurtdışındaki tüm firmalar neden bu durumun tam tersi hareket ediyor ? yurtdışı dell markası dahil , MSI dan bir bilgisayar al 10 gün kullan , git hacı bu hoşuma gitmedi de saniyesinde iade alıyorsun , işte tüketicinin haklı olduğu ve olması gereken durum bu , koşulsuz iade de budur zaten