Hepsiburada iade süreci nasıl işliyor?

Makaleler
9
Daha fazla  
Kargo bugun geldi, kutunun her yeri ezilmis ve icime sinmedi. Kargo gorevlisine acip bakayim ondan sonra imza atarim dedim. Kargo gorevlisi ise imzadan sonra bakip tutanak tutabiliriz dedi. Ben de imza falan atmadim sinirlendim iade dedim.

Simdi yapmam gereken bir sey var mi? Urune iade demek yeterli mi? Hepsiburada.com'da iade senecegini sectim aciklamaya da kargo firmasi kontrol ettirmedi yazdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, yeterli. İadeyi onaylarsa sana kargo kodu gönderiyorlar. Anlaşmalı kargo firmasının bir şubesine gidip o kod ile gönderiyorsun onlara. İade tamamlandıktan sonra bankana bağlı bir şekilde para iaden yapılıyor.
Sanırım anlamadın. Ben iade dedim hiç almadım kargoyu. Kargo şuan aras kargo da. Ürün kutusu aşırı deforme oldugu için kabul etmedim.
@BilgisayarKurdu Yardımına ihtiyacım var.

Senin ona imza atman demek; sorunsuz şekilde aldım demek.

Ktuyu açtıktan sonra ürün kusurluysa kargo görevlisi hasar tutanağı tutar ve ürün iade edilir. İmza attıktan sonra ne anlamı var, biliyor demekki yediği naneyi hemen imza istemiş.

Iade sebebine de kutu hasarlıydı, ezilmişti dağıtım görevlisi açıp kontrol etmeme izin vermedi, "teslim aldıktan sonra kontrol edebilirsiniz dedi" deyin, çünkü imza istemesi teslim etmesi demek.

Siteden iade butonuna basın size kod verecek o kod ile kargo şubesine gidin adres yerine o kodu yazın tamamdır. Size takip fişi verecek sakın kaybetmeyin.

İsterseniz o şubeye gidin takip fişi isteyin.

Kargo bugun geldi, kutunun her yeri ezilmis ve icime sinmedi. Kargo gorevlisine acip bakayim ondan sonra imza atarim dedim. Kargo gorevlisi ise imzadan sonra bakip tutanak tutabiliriz dedi. Ben de imza falan atmadim sinirlendim iade dedim.

Simdi yapmam gereken bir sey var mi? Urune iade demek yeterli mi? Hepsiburada.com'da iade senecegini sectim aciklamaya da kargo firmasi kontrol ettirmedi yazdim.
Sakıncası yoksa ne almıştınız? Ben de o siteden telefon almayı düşünüyordum.

Tamam siz Web üzerinden iadeyi seçtiyseniz bir şey yapmanıza gerek yok. Kargoyu geri götüreceklerdir.
Daha önce UPS ile almıştım kargoyu açup bakmıştım imzalamadan önce. Aras kargo neden böyle yaptı anlamıyorum. S
Senin ona imza atman demek; sorunsuz şekilde aldım demek.

Ktuyu açtıktan sonra ürün kusurluysa kargo görevlisi hasar tutanağı tutar ve ürün iade edilir. İmza attıktan sonra ne anlamı var, biliyor demekki yediği naneyi hemen imza istemiş.

Iade sebebine de kutu hasarlıydı, ezilmişti dağıtım görevlisi açıp kontrol etmeme izin vermedi, "teslim aldıktan sonra kontrol edebilirsiniz dedi" deyin, çünkü imza istemesi teslim etmesi demek.

Siteden iade butonuna basın size kod verecek o kod ile kargo şubesine gidin adres yerine o kodu yazın tamamdır. Size takip fişi verecek sakın kaybetmeyin.

İsterseniz o şubeye gidin takip fişi isteyin.
Imza falan atmadim. Yedikleri halti onlarda biliyor. Tam bir dangalaklar. Urun suan Aras kargo subesinde. Ben hic bir seye imza atmadim iade dedim. Simdi benim mail adresime gelen kodu mu goturup vermem gerek oraya geri? @BilgisayarKurdu
Sakıncası yoksa ne almıştınız? Ben de o siteden telefon almayı düşünüyordum.
Laptop almistim ama Aras kargo icine etti sag olsun.

Arkadaşlar, konu sahibi özellikle belirtmiş imza atmadan geri gönderdiğini yani teslim almadığını. Neden hala anlamamakta inat eden yorumlar geliyor akıl sır erdiremiyorum :D

@ProfTech En doğrusunu yapmışsınız, ürüne bir zarar gelmiş olsa kırk dereden su getirteceksin ki hakkını alabilesin.
İade kodu ile uğraşmana katiyen gerek yok, teslim alınmamış ürün için iade kodu almanın bir mantığı zaten yoktur.

Senin yapman gereken; siteden başvuru yapmak. Son olarak ise mutlaka ama mutlaka Hepsiburada.com müşteri hizmetlerini arayıp bilgi vermen. Şuan topu kargo şubesine attın, bırak onlar uğraşsın. En güzelini yaptın.

Arkadaşlar, konu sahibi özellikle belirtmiş imza atmadan geri gönderdiğini yani teslim almadığını. Neden hala anlamamakta inat eden yorumlar geliyor akıl sır erdiremiyorum :D

@ProfTech En doğrusunu yapmışsınız, ürüne bir zarar gelmiş olsa kırk dereden su getirteceksin ki hakkını alabilesin.
İade kodu ile uğraşmana katiyen gerek yok, teslim alınmamış ürün için iade kodu almanın bir mantığı zaten yoktur.

Senin yapman gereken; siteden başvuru yapmak. Son olarak ise mutlaka ama mutlaka Hepsiburada.com müşteri hizmetlerini arayıp bilgi vermen. Şuan topu kargo şubesine attın, bırak onlar uğraşsın. En güzelini yaptın.
Ya senden Allah razı olsun. Tek anlayan sensin beni. :D Kargocu iki de bir imza at diyip duruyordu bana. Hepsiburada köklü firma bir şey olmaz falan filan. Yahu dangalak ürünün ırzına geçmişsiniz. Her yeri ezik. Zaten laptop narin şey. Neden çekeyim sizin suçunuzu.

@BilgisayarKurdu Dostum bu laptobu ödev için almıştım fakat ödev falan yapamayacagım en az 2 hafta sürecek zaman kalmadı. Ödev basit e ticaret sitesiydi. Acaba hazır basit e ticaret sitesi PHP ile yapılmış varsa upload edebilir misin? Yoksa kalacam dersten. :( 1 yıl uzayacak okul 24 yaşındayım. :(

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı