Fiyatı şişirip, ikincisi 1TL diyorlar bunda anlamayacak ne var anlamadım...
Olay bu değil. Normalde 26 TL olan ürünü 44 TL'ye çıkarıp "kampanya" diyorlar.Çok kaliteli bir çikolata ise 250gr 44 TL aşırı yüksek değil. Bugün iyi çikolataların kilosu 150 TL'den başlıyor, marketlerdeki çöplerle karıştırmayın. 500gr iyi bir çikolataya toplamda 45 TL verilebilir. Yalnız markayı ilk kez duyuyorum.
Hepsiburada uygulaması içerisinde bir bölüm var bu bir kampanya ve aynı ürünün ikincisi 1TL olarak sepete ekleniyor. O bölümden bir çikolata 44TL Gözüküyor (+1TL ikincisi ile 45TL) fakat o bölüm dışında bakıldığında 1 çikolata 22TL gözüküyor.Burada sorun ne? Anlayamadım, açıklayabilir misin?
Burada sorun ne? Anlayamadım, açıklayabilir misin?
Hepsiburada 2. ürün 1 TL kampanyasında bir ürünü 40 TL yapıyor ve 2 tane alınca 41 TL yapıyor. Ama 2. ürün 1 TL kampanyası yokken aynı ürün 26 TL'ye iniyor. 2 tane alınca da 38 TL ediyor. Asıl indirim 2. ürün 1 TL değil resmen 7 TL indirim.Ben de anlamadım.
Senin mantığınla gidecek olursak Trendyol'da da satılan üründe "normalde" 40 TL, indirim ile "26 TL".Olay bu değil. Normalde 26 TL olan ürünü 44 TL'ye çıkarıp "kampanya" diyorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.