Hepsiburada ile Aras Kargo Teslim Dışı Alan

55km yol gidip kendim teslim aldım. Bundan sonra EPTTAVM dışında bir yerden alışveriş yapmayacağım.

Kargo firmaları işte. HB'de bişey yok. Türkiyedeki kargo mantığı düşünülünce sürekli yaşanan bi durum Allahtan bütün kargo firmalarının şubeleri en uzak 1km uzağımda. Hiç eve beklemiyorum artık ayaklarına gidip alıyorum her siparişimde

55km yol gidip kendim teslim aldım. Bundan sonra EPTTAVM dışında bir yerden alışveriş yapmayacağım.
Arkadaşım olayın Hepsiburada.com ile ne alakası var? Olay senin sorumsuzluğun ile alakalı.
Telefonu açmıyorsunuz ondan sonra firmaları şikayet edip duruyorsunuz.

Hepsiburada.com paketini göndermiş, kargo firması da kapına kadar getirmiş; telefonu açmamışsın.
Tahminler üzerinden yorum yapıyorsun burada; "Açsam da gelin alın diyeceklerdi tahminen" gibi.

Telefonu açtığın halde, evde tüm gün bulunduğun halde gönderi teslimi yapılmamış olsaydı; geri gönderip iade talep etmeni tavsiye ederdim. Böyle durumlarda iade nedenine de özellikle; "İlgili firma kargomu getirmiyor" diye belirtmekte fayda var. Ama kusura bakmayacaksın, burada suç sende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…