Hepsiburada ile Aras Kargo Teslim Dışı Alan

Kargo firmaları işte. HB'de bişey yok. Türkiyedeki kargo mantığı düşünülünce sürekli yaşanan bi durum :) Allahtan bütün kargo firmalarının şubeleri en uzak 1km uzağımda. Hiç eve beklemiyorum artık ayaklarına gidip alıyorum her siparişimde :D

55km yol gidip kendim teslim aldım. Bundan sonra EPTTAVM dışında bir yerden alışveriş yapmayacağım.
Arkadaşım olayın Hepsiburada.com ile ne alakası var? Olay senin sorumsuzluğun ile alakalı.
Telefonu açmıyorsunuz ondan sonra firmaları şikayet edip duruyorsunuz.

Hepsiburada.com paketini göndermiş, kargo firması da kapına kadar getirmiş; telefonu açmamışsın.
Tahminler üzerinden yorum yapıyorsun burada; "Açsam da gelin alın diyeceklerdi tahminen" gibi.

Telefonu açtığın halde, evde tüm gün bulunduğun halde gönderi teslimi yapılmamış olsaydı; geri gönderip iade talep etmeni tavsiye ederdim. Böyle durumlarda iade nedenine de özellikle; "İlgili firma kargomu getirmiyor" diye belirtmekte fayda var. Ama kusura bakmayacaksın, burada suç sende.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı