Hepsiburada kargolanmayan ürün

tolkien

Megapat
Merhaba, Hepsiburada üzerinden aldığım, M33 model cep telefonu 23 Ağustos'ta kargolanacak denmesine rağmen hala kargolanmadı. Kendileriyle iletişime geçtim. Ellerinde stok olmadığını, stokun 6 Eylül'de yenileneceğini söylediler. Ben bu telefonu alırken, telefon fırsat ürünüydü. Son 10 ürün falan yazıyordu. Ben aldıktan 1-2 gün sonra 6000 lira civarına çektiler fiyatı. Anlamadığım şu, madem elinizde stok yok, neden stok varmış gibi son 10 ürün yazıyorsunuz? İkincisi de kendilerini aramasam, peşine düşmesem hiçbir şekilde bilgilendirmiyorlar. Siparişi iptal etmedim. Fiyat farkı 600 lira gibi bir meblağ. 6 Eylül'de göndereceklerinden de emin değilim.

Dosya Ekleri

• teq.jpg
    teq.jpg
    27,9 KB · Görüntüleme: 41
Benim aldığım Drone'u göndermediler ailem ile mahkemeye başvurucağımızı söyleyince yapmamamız için para teklif etmişlerdi dolandırıcılık biraz.

Şimdi şikayetvar'a da konu açtım. Ellerinde olmayan ürünü stok var gibi gösterip hala satıyorlar. Acaba diyorum ucuz fiyattan aldığım için mi göndermiyorlar?

Hepsiburada ile alakalı bir sorun olduğunu sanmıyorum satıcının sıkıntısıdır. Gayet güvenilir bir firmadır ayrıca arkadaşın bahsettiği olayın pek inandırıcı olduğunu söyleyemem en azından para teklif etme kısmının.

Hepsiburada ile alakalı bir sorun olduğunu sanmıyorum satıcının sıkıntısıdır. Gayet güvenilir bir firmadır ayrıca arkadaşın bahsettiği olayın pek inandırıcı olduğunu söyleyemem en azından para teklif etme kısmının.

Satıcı hepsiburada :). Satıcı hepsiburada olmasa sipariş vermezdim. Siz neden hepsiburada savunuyorsunuz onu anlamadım.

Satıcı hepsiburada :). Satıcı hepsiburada olmasa sipariş vermezdim. Siz neden hepsiburada savunuyorsunuz onu anlamadım.
Arayıp savunursam para vereceklerini söylediler :D. Şaka bir yana ben de o telefona bakıyordum Hepsiburada'nın o modeli sattığını hiç görmedim, emin olamadığım için az önce açıp baktım satıcılar arasında hepsiburada yoktu. O yüzden böyle bir yorum yaptım.

Arayıp savunursam para vereceklerini söylediler :D. Şaka bir yana ben de o telefona bakıyordum Hepsiburada'nın o modeli sattığını hiç görmedim, emin olamadığım için az önce açıp baktım satıcılar arasında hepsiburada yoktu. O yüzden böyle bir yorum yaptım.

Daha düne kadar stokta olmayan telefonu satıyorlardı. Şimdi baktım, satıştan kaldırmışlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı