Hepsiburada KDV indirimi başladı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet arkadaşlar an itibariyle Hepsiburada sitesinde KDV indirimi başladı. Bilgisayar ekipmanı almak isteyenler baksın.

Özellikle Ryzen 2600 1116 lira, 2600X ise 1432 lira arkadaşlar. SDD ve HDD'lerde gerçekten güzel indirim var özellikle işlemci alacaklar erkenden alsın stok biter hemen.

Sizde ucuz olanları yada beğendiklerinizi de buraya yazabilirsiniz.
Asus ROG STRIX Amd Radeon RX 580 8GB OC 256Bit GDDR5 (DX12) Fiyatı
Almayanı ıslak odunla dövüyorlar :).

Son düzenleme:
AOC AGON AG251FZ 240 Hz 24.5" 1ms Fiyatı

yardım edin beyler.. Bunu almak istiyorum fakat kredi kartı limitim yetmiyor. 2000 limitli 3 adet kredi kartım var nasıl alabilirim? sizce almalı mıyım ?
Kredi kartlarından birine ATM'den gidip 400 TL yatırarak sorununuzu çözebilirsiniz eğer böyle bir imkanınız var ise. Bu şekilde yaptığınızda limitiniz 2400 TL olarak görüp işlem yapabilecek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır bilmiyorum kararsız kaldım alıpta ne yapacağım o da var sistemim zaten yeni aldım. 2500 almıştım keşke sistemi toplasaydım da RX580 alsaydım. Ne yapsam bilmiyorum taksit öderim de evdekileri ne diyeceğim onlar vermiyor. Sonuçta ama gereksiz ne dese haklılar sizce ne yapmalıyım
iş bankası sepep oluyor bunlara verme kardeşim kredi kartı limiti bitirdi beni iş bankası.

hayır bilmiyorum kararsız kaldım alıpta ne yapacağım oda var sistemim zaten yeni aldım 2500 almıştım keşke sistemi toplasaydımda RX580 alsaydım ne yapsam bilmiyorum taksit öderimde evdekileri ne diyeceğim onlar vermiyor sonuçta ama gereksiz ne dese haklılar sizce ne yapmalıyım
iş bankası sepep oluyor bunlara verme kardeşim kredi kartı limiti bitirdim beni iş bankası

Bende benzer sebepten dolayı kararsızım RX 580 ve 1080 fiyatı şuan çok güzel şu anki döneme göre.. Benim fikrimce kendin kullanmayacaksın bir de ev içi durumların varmış + banka durumun hiç bulaşma o halde. Şuan ki fiyatları kaçırırsan bir de 1 ay sonra kara cuma günü var o zaman da böyle indirimler olabilir 1 ay içinde düşünmüş olursun.

Rivalı senin gibilerin suçu birazda takip etmiyor ondan sonra mızmızlanıyor östelik satmak için almıyorum alsam satamam çümkü bizim burda 500 tl vermezler bayss haklısın kalsın sistem topyanlara tek lafım düşünmeden alsın bu fiyatlar rüyanda görürler.

Son düzenleme:
Al sat yapmıyorsan neden üstüne alındın peki? Lafım al sat yapanlara.

Ne var bunda? Çoğu kişi yapıyor bunu hem mağaza indirimi bitince gerçek fiyatının da altında almış oluyor alan kişi de önemli olan temiz yapılması.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı