Kitap Hepsiburada kitap indirimleri

Hepsiburada indirimlerini bayağıdır takip ederim. İndirim yapmıyorlar. Sadece aynı fiyata indirim varmış gibi satıyorlar. Hepsiburada'dan bir şey alınmaz
 
Hocam peki şey nasıl oluyor kitapların tanesi zaten 180 tl gözüküyor ama 5 al 200 tl öde kampanyalı ? Bu arada yanlış anlamayın ama hepsi ya basit çocuk kitapları ya da fikrimce okumaya değicek kitaplar değil, zaten hepsiburadada doğru düzgün kampanya görmüyoruz, 40 yılda bir yaptıkları kampanyada da adını ilk defa duyduğum kitapları koymuşlar.
 
Son düzenleme:
Kitapların tanesi 180 değil çünkü. Bu taktikle normalde 5 tanesi 200 TL etmeyen ya da 5 tane almayacak kişilere bile 5 tane kitap satıyorlar. Bunu da satılmayan dandik kitaplarla yapabiliyorlar.

Hocam peki şey nasıl oluyor kitapların tanesi zaten 180 TL gözüküyor ama 5 al 200 TL öde kampanyalı? Bu arada yanlış anlamayın ama hepsi ya basit çocuk kitapları ya da fikrimce okumaya değecek kitaplar değil, zaten Hepsiburada'da doğru düzgün kampanya görmüyoruz, 40 yılda bir yaptıkları kampanyada da adını ilk defa duyduğum kitapları koymuşlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı