Çözüldü Hepsiburada Kullanılmış, Bozuk Harddisk Yolladı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bundan 2 sene önce Hepsiburada üzerinden MSİ laptop almıştım laptop bozuk geldi açılmıyor açılıncada 5 dk geçmeden kapanıyordu. Hepsiburada'ya ürünü iade etmek istediğimi ürünün arızalı olduğunu yaklaşık 1 ay boyunca anlatmaya çalıştım ancak iade kabul etmediler bu basit iade durumu o kadar büyüdü ki olaya MSİ Türkiye ve belki inanmazsınız MSİ Tayvan dahil oldu (Tayvan'dan Türkiye'ye Laptobun kronik arızalı olduğu iade işleminin gerçekleşmesi gerektiğine dair eposta geldi) ve toplam 3 aylık sürecin ve Tayvan'dan gelen epostanın ardından iade gerçekleşti.O gün bugündür Hepsiburada üzerinden hiçbir şey almadım. Zaten indirim diye ürünün fiyatını iki katına çıkarıp eski fiyatına döndürmeleri nasıl bir şirket olduklarını fazlasıyla özetliyor.

Son düzenleme:
Hepsiburada kendi ve bünyesinde pazarladığı ürünlerin sorunluluğu ile son 1 ayda iyice rezalet bir yere döndü. Artık forum bünyesinde bir organizasyon başlamalı ve @Hepsiburada protesto edilmeli diye düşünüyorum. Ben de arızalı çıkan ekran kartımın değişim sürecini başlatabilmek adına tam 20 gün uğraştım garanti belgesini onaylatabilmek için.

Bende bir kaç aydır HDD alıcam diye köşeye para koyuyordum ve aklımda hepsiburadanında dahil olduğu internet siteleri vardı,Bunun yerine Teknosa'dan el ile almam daha mı iyi olur?

Sizde de hata var kardeşim... Sadece Technopat'ta yüzlerce Hepsiburada şikayeti açıldı! Görmediğimiz, okumadığımız, duymadığımız yerlerde kim bilir neler yaşanıyor? Bütün bunlara rağmen Hepsiburada denen dolandırıcılardan, sahtekarlardan alışveriş yapıyorsanız sizde de hata var! Hepsiburada'nın kendisi veya bünyesinde barındırdığı diğer esnaflar olsun fark etmez. Site yönetimi güvenliği sağlayamıyorsa bu işi yapmayacak ve siz de bir şey satın almayacaksınız. Şu saatten sonra yapılacak en güzel şey: Technopat'ın Hepsiburada adlı siteyi kara listeye alması ve Hepsiburada'nın Sosyal üyeliğini süresiz yasaklaması olacaktır. Tabii Technopat'ın ticari kaygıları yoksa...
Bilmeyenler için uyarı: Hepsiburada denen E-ticaret sitesi refurbished ürün satıyor. Yani onarılmış, kullanılmış, işlem görmüş ürünleri sıfır diye müşterilere iteliyorlar. İşlem görmüş ürünleri öyle bir cilalıyorlar ki sanki fabrikadan yeni çıkmış gibi oluyor. Yani zor anlarsınız... Sadece refurbished de değil, iade edilmiş, orası burası mıncıklanmış ürünler de sıfır olarak satılıyor. Aman dikkat!
@Recep Baltaş @Ali Güngör

Son düzenleme:
Technopat yönetimi nedense @Hepsiburada ile yaşanan bunca sıkıntıya rağmen olayı duymazdan geliyor ve çekimser kalıyor. Sebep? Ticari kaygı yada sponsorluk anlaşmaları olsa dahi Sosyal kullanıcılarının sesini duymalı mağduriyetlerin önüne geçilmelidir. Zamanında Ebrar Bilgisayar'ı yasakladıkları gibi Hepsiburada da yasaklanmalıdır.

Geçmiş olsun. Kesinlikle uzak durulması gereken bir firma.

Resmen kullanılmış, 2. el, sorunlu ürünleri millete iteliyor, bu kaçıncı oldu atık, normal değil yani. Millet uyansın, dikkat etsin alacağı ürünlere, çünkü kaçınılmaz.

Banada kullanılmış ekran kartı yolladılar "bana sorunlu ürün yolladınız " deyince hiç şaşırmıyorlar hemen pişkinlikle savunma yapıp "acaba siz mi böyle yaptınız" demeye çalışıyorlar, çünkü onlar da biliyor durumu, alışmışlar, kitlemeye çalışıyorlar (kaç kişiye kitlediler zaten). Allahtan ispatım vardı da iademi aldım. Aman aman çok dikkat edin, mümkünse boykot edilsin burada artık!

Geçen sene bana da kullanılmış HDD yolladılar. Sorunsuz çalışıyordu, ama poşeti açılmış bantlanmiştı. Zaten açık taktım ben de sisteme. Kabaca 1 sene kullanılmış çıktı. Hard disk sentinel ile kullanım süresi ve açılıp kapanma sayısını çıktı alıp ekledim. Geri yolladım. Hiç alttan almayacaksın hatta yerine göre kaba bile davranabilirsin böyle durumlarda. Hepsiburada temsilcisine kalsa ürünü firmaya gönderin bakalım sağlam mı diyor, yoksa iade almazmış. 1000 saat kullanılmış HDD gönder sonra bende kabahat ara. Sen önce ne sattığınına bak.

İlk değil büyük ihtimalde son olmayacak forumda çok fazla var bu konuda şikayet. Benzer sorunu bende vatanda yaşadım. O ürünüde paşa paşa alacaklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…